Capcom yeni bir “Strider” oyunu duyurdu!

 

Capcom San Diego Comic-Con Fuarında 2014 yılında çıkacak “Metroidvania” formülünde yeni bir “Strider oyunu duyurdu!

Yeni “Strider”ın üç boyutlu grafikleri kullanan, ilerlemeli düzlemlerde ve doğrusal olmayan bölümleriyle, “Strider Hiryu”nun alamet-i farikası kılıcı Şifre’nin güncellemelerini barındıran bir oynanışı olacak. Fuardaki oynanış videosunda düşmanlarını kılıcının üstündeki alevlerle ateşe vermek, ateş kapılarını açmak  ve düşman kurşunlarını geri püskürtmek gibi yeni yeteneklerle  Şifre’yi güncelleyebildiğini görebiliyoruz. Hiryu duvarlara tırmanmasını mümkün kılan orak ve uzaktan saldırılar için ideal olan “kunai” gibi diğer silahlara da ulaşabilecek.

“Strider”ın geliştirilebilen yetenekleri oyuna “Metroidvania” formülünde bir oynanış kazandırıyor. Oyunun yapımcıları tanıtımda “Strider Hiryu” yeni yetenekler kazandıkça açılan devasa bir dünya haritası gösterdiler.”Hiryu”nun atkısı ise kumaştan değil plazmadan meydana gelecek ve ve yeteneğine göre renk değiştirecek.

Oyunun geliştiriciliğini “Double Helix” üstleniyor. “Double Helix” i daha önce “Killer Instinct”i canlandıran stüdyo olarak hatırlayabiliriz. Oyunun tanıtımını aşağıda görebiliriz.

Önceki İçerikArma 3 Beta İçin Yeni Video Yayınlandı
Sonraki İçerik“Soul Calibur II HD Online” geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz