Capcom PAX East Duyuruları Yapıldı.

Henüz ismi açıklanmayan bir Megaman oyunu, Duck Tales: Remastered, D&D: Chronicles of Mystara ve yine yeni yeni yeni yeni yine yeni yine yeniden SFIV güncellemesi.

 

Gizemli bir Megaman oyunu
Capcom “şu sıralar ismini açıklayamadıklarını” söyledikleri bir Megaman oyunu duyurdu. 2011’den bu yana Megaman hayranlarıyla kavgalı olan Capcom yeni oyun hakkında bir açıklama yapamayacaklarını ama yeni bir oyun olacağını söyledi.

 

D&D: Chronicles of Mystara

Dungeons&Dragons Chronicles of Mystara

Dungeons&Dragons Chronicles of Mystara ise Dungeons & Dragons: Tower of Doom ve devamı olan  Dungeons & Dragons: Shadow over Mystara oyunlarının yeniden yapımı.

 

Duck Tales: Remastered

Duck Tales: Remastered

 

Bir diğer oyun is yine yeniden yapım olan Duck Tales: Remastered. Bizim de televizyonlarımızda “Varyemez Amca” olarak bildiğimiz pinti ördekle maceralara koştuğumuz çizgi diziden esinlenen, 1989 yılında NES (Nintendo Entertainment System) için çıkan “DuckTales”,  bu yaz HD olarak “WayForward Technologies” stüdyosunca Capcom için hazırlanan oyunun WiiU, PS3 ve Xbox360 için çıkması bekleniyor.

Eski ve yeni halinin karşılaştırılması

Yeni hali çok güzel olsa da, “Pixel art” sever birisi olarak eski halinin de hala göz alıcı olduğunu söylemeliyim.

 

SFIV Güncellemesi

 

 

Ve son olarak Capcom, SFIV için yeni bir güncelleme yapacaklarını açıkladı. Capcom hayranlarından bu hafta belirledikleri on karakter için “Capcommunity” forumlarında yorumlar yapmaları ve ne gibi istekleri olduğunu söylemelerini istedi.  Bugün (Cuma) başlayacak olan forum başlıkları Ryu, Sagat, Sakura, Bison, Balrog, Honda, Ken, Makoto, Guile, ve Dudley hakkında olacak. Tartışmalar  Perşembe günü bitiyor. Yeni karakterler olup olmayacağına dair henüz bir  bilgi olmasa da, Capcom’ı tanıdığımız kadarıyla Elena, Hugo ve Poison  “Street Fighter X Tekken‘den transfer olacaktır. Ben yine de madem güncelleme yapılacaksa  Karin ve R. Mika gibi favorilerimi yeni bölümde görmek isterim.

 

 

Önceki İçerikBlizzard Yeni Oyununu Duyurdu: Hearthstone – Heroes of Warcraft
Sonraki İçerikBu Hafta Sonu Resmi KOF XIII Turnuvası: Ichigeki.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz