CALL OF DUTY: STRIKE TEAM BUGÜN iPhone, iPad VE iPod touch İÇİN ÇIKIYOR

The Blast Furnace™’ın İlk Mobil Call of Duty Oyunu, Oyunculara Seyahat Halindeyken Bile Oynayabilecekleri, Dokunmatik Birinci Şahıs ve Üçüncü Şahıs Deneyimi Sunuyor

 

Call of Duty® hayranları iPhone®, iPad® ve iPod touch® için özel olarak hazırlanan Call of Duty®: Strike Team ile aksiyonu yanlarında taşıyabilecekler. Mobile ve tablet ekran mekanikleri için optimize edilen Call of Duty: Strike Team oyunu farklı şekillerde oynamanızı sağlayacak: oyuncular dört kişiye kadar, sıkı eğitimli, kişiselleştirilebilir yetenek ve ekipmanlara sahip Strike Team üyelerinden oluşan bir mangayı kontrol ederken ister klasik birinci şahıs perspektifinden aksiyona katılabilecek, ister kuşbakışı üçüncü şahıs perspektifine geçebilecek ve böylece hem savaş aksiyonunu, hem de taktik karar verme aşamasını yaşamış olacaklar.

 

Call of Duty: Strike Team Activision’ın yeni mobil geliştirme stüdyosu, Rockstar London’dan Mark Washbrook ve Rockstar Leeds efsanesi Gordon Hall’un başını çektiği The Blast Furnace™’in ilk Call of Duty oyunu olma unvanını taşıyor.

 

Call of Duty: Strike Team, Call of Duty dünyasındaki başka hiçbir şeye benzemeyen bir tek kişilik deneyim sunacak ve hareket veya seyahat halindeki oyunculara hitap edecek,” diyor The Blast Furnace Stüdyo Şefi Mark Washbrook. “Call of Duty: Strike Team ile oyunculara ister birinci şahıs, ister üçüncü şahıs perspektifinden oynama ve bunlar arasında istedikleri gibi geçiş yapabilme imkanı vererek oyunu diledikleri şekilde oynamalarını sağlıyor ve bu sayede yeni bir eğlencenin kapılarını açıyoruz.”

 

Call of Duty: Strike Team epik, sinematik Call of Duty anlarıyla dolu yeni, hikaye tabanlı tek kişilik sefere ek olarak tek kişilik Hayatta Kalma moduna da sahip olacak ve serinin silah, perk, rütbe ve prestij seviyelerinin çoğunu da içerecek. Oyun liderlik tabloları sayesinde oyuncuların ailelerine, arkadaşlarına ve diğer oyunculara karşı mücadele etmesini de sağlayacak. Ayrıca Call of Duty hesabına sahip olan oyuncular hesaplarına giriş yaparak Call of Duty: Strike Team için özel oyun içi bonuslar da kazanabilecekler. Oyuncular Call of Duty hesaplarını internet üzerinden ücretsiz olarak açabilirler.

 

Activision Blizzard’ın (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu tarafından yayınlanan ve merkezi Leeds, U.K.’de bulunan The Blast Furnace tarafından geliştirilen Call of Duty: Strike Team, iPhone, iPad, and iPod touch için App Store veya www.AppStore.com/CallofDutyStrikeTeam adresinden $6.99 karşılığında satın alınabilir.  Call of Duty: Strike Team önümüzdeki aylarda Android™ cihazlar için de çıkacak.

Önceki İçerikAfşar Tuna Akşen (Pintipanda) Röportajı
Sonraki İçerikGamex Oyun Fuarında Rigor Z rezaleti!
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz