Büyük Final geldi çattı; Türkiye’nin En büyüğü kim olacak?

Point Blank Ulusal Turnuva Finalleri Şenlik Havasında Geçecek

2012 Kasım ayından beri düzenlenen bölgesel turnuvalarda Türkiye’nin dört bir yanındaki en iyi Point Blank takımları arasında geçen kıyasıya mücadele sonuçlandı. İstanbul 3 Mart 2013 Pazar günü Yapı ve Endüstri Merkezi’nde, ülkenin en başarılı 8 Point Blank takımı “Türkiye Şampiyonu” olabilmek için ter dökecek. Toplamda 30.500 TL nakit para ödülünün dağıtıldığı bu organizasyonda büyük finalde kazanan takım 5.000 TL nakit para ödülünün yanı sıra sponsor ödüllerine de sahip olacak.
Nfinity Games’in düzenlediği ve Logitech ile Kingston’un ana sponsorluğunu üstlendiği bu büyük organizasyon aynı zamanda Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Türkiye Şampiyonu olan takım, uluslararası platformda bayrağımızı göndere çekmeye hak kazanabilecek.
Büyük Türkiye Finalinde yalnızca final maçları oynanmayacak. Etkinlik alanına gelen tüm ziyaretçileri sürpriz hediyeler ve eğlenceli interaktif şovlar bekliyor. Yapılacak etkinliklerden kısaca bahsetmek gerekirse:

  • Görev Kartı Etkinliği: Etkinlik alanına gelen tüm ziyaretçilere üzerinde görevler bulunan bir görev kartı verilecek. Etkinlik alanında tamamlanan bu kartını görevlilere getirenlere sürpriz hediyeler var
  • Çekilişler: Kingston ve Logitech’ten büyük final için büyük hediyeler verilecek. Bu hediyeleri kazanmak için tüm katılımcıların şansı eşit.
  • Şampiyonu tahmin et, ödülünü kap!: Şampiyonu tahmin edebilen kullanıcıların tümüne 10 TL değerinde oyun parası; ve ayrıca yapılacak çekilişle sürpriz bir ödül daha!
  • Şanslı zar etkinliği: Bu zarlar çok konuşulacak. Önce istediğin ürünü belirle sonra da ne kadar süre sahip olmak istediğini.
  • Arkadaşını getir etkinliği: Arkadaşını getir, hediyeni götür!
  • Check-in etkinliği: Turnuva mekanında check in yap; hediye kuponunu anında al.
  • Fotoğraf Etkinliği: En ünlü bayan oyun karakterleri Hyde ve Viper Red, ete ve kemiğe bürünmüş halde orada olacak.  Onlarla fotoğraf çektirebilir; sürpriz hediyeler kazanabilirsin
  • Dans yarışması: Etkinlikler arasında en eğlenceli olanlardan biri. “Harlem Shake” ve “Gangnam Style” danslarını sergileyen ziyaretçiler ödüle doyacak. Toplam ödül 750 TL değerinde olacak!
  • İndirimli satışlar: Oyun parası (NG)lerde inanılmaz indirimler orada olacak. Üstelik indirimin yanı sıra hediye ürünler de kazanılacak.

Mekana ulaşım çok kolay ama Nfinity Games bir güzellik daha düşünmüş: Turnuva mekanına gelmek isteyenler sabah saat 09:00’dan itibaren her yarım saatte bir Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi önünden kalkacak otobüslere binebilecekler. Etkinlik takvimi, mekan, ulaşım ve diğer tüm detaylar için Point Blank facebook sayfasını takip etmeniz yeterli: http://www.facebook.com/pointblanktr

Önceki İçerikBlacklight: Retribution PS3 ve Xbox’a Geliyor!
Sonraki İçerikZıkkımın Tadında:Sayfa ve Kulaklık Hakkında
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz