Asus Zenfone Live inceleme

Asus Zenfone Live inceleme yazımızda telefonu sizin için inceledik. Asus Zenfone Live özelliklerine göz attık. Android 6.0 (Marshmallow) sürümüyle karşımıza çıkan Zenfone Live fiyat performans açısından yeterli mi yetersiz mi? Bunu Asus Zenfone Live inceleme yazımızda göreceksiniz.

Asus Zenfone Live inceleme

Asus Zenfone Live inceleme

Asus Zenfone Live inceleme yazımızda telefonu sizin için inceledik. Asus Zenfone Live özelliklerine göz attık. Android 6.0 (Marshmallow) sürümüyle karşımıza çıkan Zenfone Live fiyat performans açısından yeterli mi yetersiz mi? Bunu Asus Zenfone Live inceleme yazımızda göreceksiniz. Asus Zenfone Live Çift hat desteği sağlayan bir telefon, bu sayede birden fazla hattınız varsa size tek telefonda kullanma imkanını sunuyor.

Tasarım

Zenfone live, dış görünüşüyle iphone 7 ve model üstlerine benzerliği dikkat çekiyor. Dışarıda telefon yanınızdaysa, arkdaşlarınız iphone olduğunu sanabilir. 120 gram ağırlığıyla elinizde hissedilmeyecek kadar hafif olan Zenfone live,  141.18 mm boyu, 71.74 mm eni ve 7.95 mm kalınlığıyla karşımıza çıkıyor. Tabii 120 gram olması sebebiyle kapak plastikten yapılmış durumda.

Ekran

Zenfone live, ekran parlaklığı çok canlı yaydığı ışık kimine göre iyi olsa da, ışığa hassas olanlar için bir o kadar kötü. 720×1280 (HD) çözünürlüğe sahip olan telefon, kendi klasmanında gayet başarılı. 5.0 İnç ekran sayesinde tek elle rahat bir kullanım sağlıyor.

Kamera

13 MP kamerasıyla karşımıza çıkan telefonun kamera özelliklerinde, Coğrafi konum etiketleme, Depth of Field (DOF), Elle Odaklama, HDR, Otomatik odaklama, Panorama 5 Elementli Lens gibi özellikler mevcut. 1080p video kaydı yapabilirken 30 fps’e kadar destekliyor. Ön kameraya baktığımızda 5MB’lık bir kamera mevcut.

Donanım

Yonga chipseti Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 kullanan Zenfone Live, ana işlemci olarak Quad-core 1.2 GHz ARM Cortex-A53 kullanıyor. 2 GB belleği bulunan cihazın, 16GB dahili hafızası bulunuyor. Hafıza kartı desteği sayesinde dilediğiniz zaman 128GB’a kadar yükseltme yapabiliyorsunuz.

Genel olarak donanıma baktığımızda eğer telefonla çok işlem yapmayacaksanız, sizi gayet idare eden bir akıllı telefon olabilir. Fakat birden fazla uygulama açılması halinde ısınma ve yavaşlama ve donma yaşanabiliyor. Oyun oynarken performansını sevdiğimiz söylenemez. Need for Speed No Limits oynarken aşırı derecede ışındı.

Sonuç olarak Asus Zenfone Live fiyat performans açısından, bizce bekleneni karşılıyor.

Asus Zenfone Live internet sitesi için tıklayın.

Önceki İçerikBloodborne için tasarlanmış ancak oyunda yer almayan 5 boss
Sonraki İçerikOrijinal PS2 arayüzü PlayStation 4’e geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz