ASUS ZenFone 4 Ailesi’ni Tanıttı

Mobil Fotoğrafçılık ASUS ZenFone 4 Ailesi ile Yeniden Tanımlanıyor

Teknoloji devi ASUS tüm dünyada merakla beklenen ZenFone 4 ailesini İtalya’nın Roma kentinde düzenlediği görkemli bir organizasyonla tanıttı. Roma’da “New Rome Conventional Hall”da, “We Love Photo” mottosuyla gerçekleştirilen lansmanda ASUS CEO’su Jerry Shen’in sunumuyla; ZenFone 4 Pro, ZenFone 4, ZenFone 4 Selfie Pro, ZenFone 4 Selfie ve ZenFone 4 Max tanıtıldı. ZenFone serisiyle mobil fotoğrafçılığı bir üst seviyeye taşıyan ASUS, ZenFone 4 ailesiyle bu seviyeyi de aşarak, mobil fotoğrafçılıkta taşları yerinden oynatmaya hazırlanıyor.

Gigabit Connectivity Özelliği

Yüksek hızlı bağlantıyla anlık fotoğraf paylaşmayı çok daha kolay hale getiren Gigabit Connectivity özelliğinden çift kamera teknolojisine, yeni ZenFone 4 serisi kullanıcısına eşi benzeri olmayan bir fotoğraf deneyimi yaşatıyor. ZenFone 4 serisinin üyeleri, güçlü kameralarını ve işlemcilerini destekleyen, uzun süreli kullanım imkanı tanıyan bataryaları ile de dikkat çekiyor. Seriden ZenFone Live 5.5”, ZenFone 4 Max ve ZenFone 4’ün Ekim ve Kasım ayları içerisinde Türkiye’de de satışa sunulması planlanıyor.

Jerry Shen, gecede yaptığı sunumda “ZenFone 4 ailesinin Avrupa lansmanını yapmaktan dolayı oldukça mutluyuz. ZenFone 4 ailesinin yeni üyeleri mobil fotoğrafçılığı bambaşka bir boyuta taşıyacak. Çift kamera, anlık fotoğraf paylaşımı ve pek çok üstün teknoloji özelliğiyle fotoğraf deneyimini baştan yaratan ZenFone 4 serisinin yeni ürünleri aynı zamanda tükenmek bilmeyen bataryaları ile de çığır açıyor. Yeni telefonlarımızın insanların fotoğraf ve video çekme ve paylaşma alışkanlıklarını sonsuza dek değiştireceğine eminiz.”

Fotoğraf çekmeyi seviyoruz!

Profesyonel kalitede fotoğrafçılığı mobile taşıyan çift kamera özellikli ZenFone 4 ailesi, en değerli anları paylaşmak için yeni özelliklerle birlikte geliyor. Bu özelliklerden biri olan Gigabit Connectivity, yüksek bağlantı hızıyla fotoğraf paylaşımını çok daha hızlı hale getiriyor. ZenFone 4 Pro’da bulunan Gigabit Connectivity, 5G teknolojisine geçişin de önünü açıyor.

 

 

Güzellik ve konfor arasındaki mükemmel denge: ZenFone Live 5.5”

ASUS ZenFone Live 5.5”, 13 MP ön ve arka kamerasıyla ışık düzeyi nasıl olursa olsun kullanıcılarının en güzel selfie’leri çekmesine imkan tanıyor. ASUS SelfieMaster uygulamasına sahip ZenFone Live 5.5”, bu sayede selfielere, videolara ve sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayınlara gerçek zamanlı güzelleştirme efekti uygulayabiliyor. Ayrıca ZenFone Live 5.5”, fotoğraf makinesinde yer alan güzellik modu, cilt yumuşatma, yüz özellik dengelemesi gibi özelliklerle de profesyonel kalitede ayarlar yapma olanağı sunuyor.

Kaynak Basın Bülteni
Önceki İçerikModern Combat Versus Çıktı!
Sonraki İçerikRed Dead Redemption 2’nin ikinci fragmanı yayınlandı!
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz