Android İçin En İyi 10 Bilim Kurgu Oyunu

Bilim kurgu denilince akla gelen muhteşem yapımlar ve geleceğe yön verebilecek teknolojiler akla geliyor. Star Trek , Star Wars gibi muhteşem yapımlar, bu yapımlardan yola çıkılarak hazırlanan oyunlar ve kendi açımdan konuşursam, Otostopçunun Galaksi Rehberi ve Doctor Who gibi film, dizi ve kitaplar ister istemez geleceğe yön vermekte. Bu yazımızda Android platformları için geliştirilen en iyi bilim kurgu oyunlarını derledik.

N.o.v.a. 3: Freedom Edition

Halo maalesef Andorid platformlarında mevcut değil, fakat Halo’nun klonlanmış bir modeli olan N.O.V.A. bu açığı kapatıyor. Gameloft tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun birçok oyuncunun dikkatini çekmeyi başarmış başarılı bir bilim kurgu oyunu karşımıza çıkıyor.

İndir

Machinarium

Fantastik steam punk hayranı mısınız? O zaman Samorost ve Botanicula’nun yaratıcıların geliştirdiği Machinarium oyunu tam size göre. Ödüllü bağımsız bir macera oyunu olan oyun, Android’in yanı sıra Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation Vita, Linux, Windows Phone, Mac OS platformlarında da yayınlanmakta. Ana kahramanız olan Robot Josef’ın kız arkadaşını kurtarması için oyunda yardım ediyoruz.

İndir

Galaxy on Fire 2™ HD

Galakside kendi uzay geminizi kullanıp, kendi uzay istasyonunuzu satın almak ister misiniz? Galaxy on Fire 2™ HD tam olarak bunu size sunuyor. Aynı oyunun ikinci sürümü olan oyun, uzay gemisi simülasyonu keyfini size sunuyor. Simülasyon oyunu seven oyuncular için oynanması gereken bir oyun.

İndir

Star Wars: KOTOR

“çok çok uzun zaman önce uzak bir galakside” diyerek oyunun tanıtımına geçelim. Android platformlar için geliştirilen oyun, bu platformlardaki en iyi Star Wars oyunlarından bir tanesi. Liste bilim kurgu listesi olunca eklememek olmazdı.

İndir

Star Trek: Trexels

Strateji oyunu strateji oyunu sevenlere Star Trek: Trexels denemenizde fayda var.

İndir

Lifeline

Eğer aksiyon oyunları sizin tarzınız değilse, Lifeline’ı denemenizde fayda var. Muhteşem hikayesi sizi oyunun içerisine sürükleyecek.

İndir

Anomaly 2

Anomali Warzone Earth’in devam niteliğinde olan Anomaly 2, strateji türünde bir oyun .  Oyunun hikayesi 2018 yılında geçmekte, dünyayı uzaylı makinalara karşı savunmanızı konu alıyor. Hikaye her ne kadar klasik olsa da oyun grafikleri ve kullanıcı deneyimi açısından gerçekten başarılı.

İndir

Last Horizon

Ölmekte olan bir gezegenden kaçan son geminin son pilotu.  Noodlecake Studios Inc tarafından geliştirilen bilim kurgu türündeki oyun farklı gezegenler keşfedip, son ufuktaki maceraları konu alıyor.

İndir

Out There: Ω Edition

Diğer oyunlar ilginizi çekmediyse ve çizgi roman severseniz bu oyun ilgilinizi çekecek.  Gerek müzikleri, gerek grafikleriyle adından söz ettiren oyun, bir çok inceleme sitesinden tam puan almayı başarabilen ender yapımlardan.

İndir

Star Wars: Commander

Başka bir Star Wars oyunu olan, Star Wars: Commander strateji türüyle karşımıza çıkıyor. Clash of Clans türevinde olan oyunda üssünüzü kurup diğer oyunculara karşı mücadele etmektesiniz.

İndir
Önceki İçerikEA Play 2016 Etkinliği Canlı Aktarım – E3 2016
Sonraki İçerikYeni God of War Oyunu Duyuruldu!
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz