2. Paramanya Cup Finali Sonuclandi!

2015 yılından bu yana geniş bir kitlesi bulunan mobil oyun Paramanya tarafından EuroCups, TP-Link ve Nescafé 3 ü 1 arada Extra’nın katkılarıyla 1 Ekim Cumartesi İstanbul’da gerçekleştirilen ve 16 oyuncunun kıyasıya mücadele ettiği 2. Paramanya Cup Finali’nin kazananı belli oldu.

Türkiye’nin tek ve en heyecanlı mobil oyun turnuvası olan 2. Paramanya Cup turnuvasında dereceye giren yarışmacılara toplamda 15.000 TL para ödülü dağıtıldı.

Netmarble Türkiye tarafından yayınlanan mobil oyun Paramanya için 1 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da düzenlenen 2. oflline turnuvanın finali gerçekleşti. EuroCups, TP-Link ve Nescafé 3 ü 1 arada Extra’nın katkılarıyla düzenlenen turnuvada, finale kalan 16 oyuncu arasından “JuLiet” Arzu Balcı büyük ödülü kazandı.

5 milyon indirme oranına sahip oyunun 4 online ve 1 ofline turnuvadan oluşan 2. Paramanya Cup turnuvasının finali oyuncuları tarafından ilgiyle takip edildi. 1500 oyuncu arasından son 3’e kalan “BK Reis” Onur Yıldırım, “KSK Vasilet” Kerem Can Dikel ve “JuLiet” Arzu Balcı birincilik için yarıştı ve sonunda “JuLiet” Arzu Balcı finale ulaştı. 2. Paramanya Cup turnuvası sonucunda, toplamda 15.000 TL ödül dağıtıldı.

2. Paramanya Cup Finali Kıyasıya Rekabete Sahne Oldu!

Melodi Kızılgün ve Cantuğ “Unlost” Özsoy’un spikerliğini yaptığı 2. Paramanya Cup Final Turnuvası’nda, Salih “Marqnue” Onaran analiz masasından yorumlarda bulundu. 3. “BK Reis” Onur Yıldırım, 2. “KSK Vasilet” Kerem Can Dikel ve 1. “JuLiet” Arzu Balcı’nın kıyasıya rekabetine sahne oldu.

Turnuva bitiminde şampiyon olmasına ilişkin duygularını dile getiren “JuLiet” Arzu Balcı“Oyunu ilk çıktığından beri büyük bir heyecanla oynuyorum, bu yüzden birinci olmak beni çok mutlu etti. Ayrıca, bu oyun sayesinde Türkiye’nin farklı bölgelerinden birçok kişiyle tanışıp, arkadaş olma şansı yakaladım. Benim için Paramanya sayesinde burada bulunmak ve keyifli vakit geçirmek çok önemliydi” dedi.

Önceki İçerikKesinlikle İzlenmesi Gereken 6 Başyapıt Film
Sonraki İçerikGeleceğin Oyun Geliştiricilerine TOGED’den Destek
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz