Yeni bir yerli yapım oyun: Towers of Cataclysm

Türkiye’de gün geçtikçe oyun sektörüne olan ilgi artıyor. İşte bunlardan biri yeni bir yerli yapım oyun olan Towers of Cataclysm

Ülkemizde oyun sektörü, gelişimini yavaşta olsa sürdürmeye devam ediyor. İşte bunun örneklerinden biri de Tower Defense, yani Kule Savunma türündeki Towers of Cataclysm adlı bir oyun. Yalnızca 2 kişi tarafından geliştirilmekte olan oyun, maddi sıkıntılar ve çalışma için belli bir ofis ortamı olmayışı nedeniyle durma aşamasına kadar gelmiş durumda.

Yakın zamanda bağış toplamayı hedefleyen ekip, (her ne kadar iki kişi olsalar da, neticede ekip sayılırlar) bizlerden yardım bekliyor. Piyasadaki yerli yapımların az olduğunu belirten geliştiriciler, yardımlar için şimdiden teşekkür ediyor. Ayrıca gerekli yardımı aldıklarında bu ve bunun gibi birçok projeyle karşımıza çıkabileceklerini belirtiyorlar.

Ek olarak oyunda hakkındaki kısa bilgiler ise şöyle; Tower Defense yani Kule Savunma türündeki Towers of Cataclysm şimdilik 2 harita, 30 farklı canavar, 10 farklı kule, grafiksel kullanıcı arayüzü ve yapay zeka içeriyor. Öte yandan, oyunun temelini tamamladıklarını da sözlerine ekliyor ekip. Daha fazla harita ve çoklu oyuncu modu özelliği de eklemeyi de planlıyorlar.

Oyunun hangi platformlar için geliştirildiği hakkında hiçbir bilgi paylaşılmadı. Son olarak oyuna ait birkaç görsel paylaşıldı. Aşağından görsellere bakabilirsiniz.

 

Önceki İçerikGalaxy on Fire – Alliances Ekim 2014’te Android’te
Sonraki İçerikLoL Oyuncuları TicToc’la Kazanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz