Ana Sayfa Haber SOMA Çıkış Tarihi Açıklandı, Yeni Bir Fragman Yayımlandı!

SOMA Çıkış Tarihi Açıklandı, Yeni Bir Fragman Yayımlandı!

Amnesia’nın yaratıcıları tarafından geliştirilen korku oyunu SOMA için çıkış tarihi açıklandı ve yeni bir oynanış fragmanı yayımlandı.

Amnesia’nın geliştiricileri tarafından neredeyse 5 yıldır PlayStation 4 ve PC için geliştirilen bilim-kurgu korku oyunu SOMA çıkış tarihi belli oldu. Ayrıca oyuna ait 12 dakikalık yeni bir oynanış fragmanı da yayımlandı.

PlayStation 4 ve PC için geliştirilen bilim-kurgu korku oyunu SOMA çıkış tarihi 22 Eylül 2015 olarak geliştirici şirket Frictional Games tarafından duyuruldu. Daha önceden Amnesia: The Dark Descent oyununu piyasaya süren Frictional Games, SOMA üzerinde yaklaşık 5 yıldır çalışıyor. Stüdyo ayrıca 12 dakikalık bir oynanış videosu da paylaştı.

SOMA, 22 Eylül 2015’de PC ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

SOMA Hakkında

Amnesia: The Dark Descent yapımcıları Frictional Games tarafından PS4 ve PC için geliştirilen ve yayımcılığı da aynı şirket tarafından yapılacak olan SOMA, tekli oyuncu oynanışa sahip bilim-kurgu korku oyunu. Oyun çok uzun bir süredir (5 yıl) geliştirme aşamasında olup 2015’in sonbahar aylarında (22 Eylül) çıkış yapacak.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version