Ana Sayfa Oyun Haberleri Resident Evil 3 Remake sızdı, resmi duyuru çok yakında olabilir

Resident Evil 3 Remake sızdı, resmi duyuru çok yakında olabilir

Kapak tasarımları PlayStation Store'da gözüken RE3 Remake, The Game Awards 2019'da duyurulabilir.

Kapak tasarımları sızan Resident Evil 3 Remake çok yakında resmen duyurulabilir.

Bir süredir yapım aşamasında olduğu öne sürülen RE3 Remake bu sefer PlayStation Store‘daki sızıntıyla gündeme geldi. PS Store’un veritabanı kayıtlarını tutan Gamstat adlı internet sitesine göre, Resident Evil 3 Remake için kapak tasarımları mağazaya yüklendi. Bu da oyunun çok yakın bir tarihte resmi olarak duyurulabileceğine işaret ediyor.

Resident Evil 3 Remake’in sızan kapak tasarımı (global versiyon)
RE3 Remake’in Japonya versiyonu kapak tasarımı

 

 

 

 

 

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde Eurogamer’ın Capcom’a yakın kaynaklardan edindiği bilgide, Resident Evil 3: Nemesis’in remake (yeniden yapım) versiyonunun bir süredir geliştirme sürecinde olduğu belirtilmişti.

Bu yılın başlarında çıkış yapan Resident Evil 2 Remake’in iyi bir satış başarısı göstermesi sonucu geliştirici stüdyo Capcom serinin diğer oyunlarının da benzer şekilde yeniden yapılabileceğini ifade etmişti.

12 Aralık’ta düzenlenecek olan The Game Awards 2019‘da ödüllerin dağıtılmasının yanı sıra yeni oyun duyuruları da yer alıyor. Bu nedenle RE3 Remake’in TGA 2019’da duyurulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ödül töreni Türkiye saati ile 13 Aralık 04:30’da düzenlenecek; YouTube, Twitter, Facebook dışında 45 farklı streaming servisi üzerinden de canlı olarak izlenebilecek. Törende “Yılın Oyunu” başta olmak üzere birçok dalda ödüller dağıtılacak.

The Game Awards 2019 adayları açıklandı

Yine aynı törende WB Montreal’in yeni Batman oyununun da duyurulacağı iddia edilmişti.

SÖYLENTİ: Yeni Batman oyunu The Game Awards 2019’da duyurulacak

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version