Ana Sayfa Haber Titanfall 2 E3 2015’de Gösterilmeyecek

Titanfall 2 E3 2015’de Gösterilmeyecek

Respawn E3 etkinliğine katılacak fakat herhangi bir oyun tanıtmayacak. Bu nedenle Titanfall 2 E3 2015’de gösterilmeyecek.

Respawn Entertainment yaptığı açıklama ile önümüzdeki ay (Haziran) düzenlenecek olan E3 2015 etkinliğinde herhangi bir tanıtım planları olmadığını belirtti. Yani önümüzdeki E3’te Respawn tarafından herhangi bir oyun duyurulmayacak, dolayısıyla Titanfall 2 E3 2015’de gösterilmeyecek.

Twitter’dan, “Gelen sorulara istinaden, bu yıl E3’te herhangi bir gösterim düzenlemeyeceğiz.” diyen stüdyonun başındaki isim Vince Zampella, “Tanıtılacak tüm oyunları yakından takip edeceğim.” ifadelerini kullandı.

 

Serinin ilk oyununun yayımcılığını üstlenen Electronic Arts, aynı şekilde devam oyununu da yayımcılığını yapacak. Ayrıca EA, bu yılki E3 etkinliğine katılacak ve 16 Haziran tarihinde sunum yapacak.

Birçok iddiadan sonra, Respawn, Mart ayında Titanfall 2’nin geliştirme aşamasında olduğunu onaylamış, oyunun “çoklu platform” olarak çıkış yapabileceğini belirtmişti. O zaman yine stüdyonun başındaki isim olan Zampella, “Devam oyunu üzerinde çalışıyoruz, resmi olarak bir ismi yok ancak çalışmalarımız sürüyor” demişti. Mayıs ayının başlarında ise, EA, ‘2016’nın Nisan ayından önce Titanfall 2’nin çıkışını beklemeyin’ şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Titanfall; Xbox 360, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapmıştı. “Çoklu platform” ifadesinin kullanılmasının sebebi ise devam oyununun PlayStation konsolları için de çıkış yapabileceği. Ancak bu henüz resmi olarak doğrulanmış değil.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version