PlayStation TV, Ekim ayında çıkıyor!

PlayStation TV, Ekim ayında yaklaşık 700 oyun ile birlikte çıkış yapacak!

Sony’nin açıklamalarına göre; PlayStation TV’nin çıkışına bir aydan az bir süre kaldı. İlk olarak Kuzey Amerika’da çıkış yapacak PlayStation TV, çıkışının ilk gününde 700’e yakın oyunla beraber gelecek.

PlayStation TV sayesinde birçok PSP ve PlayStation One oyunlarının yanı sıra PlayStation Vita oyunlarını oynamak mümkün olacak. Remote Play özelliği sayesinde, evinizdeki PS4 ile  PlayStation 4 oyunlarını oynarken yayın yapabileceksiniz. Ayrıca Sony’nin yayın sunucuları olan PlayStation Now, PS TV’ye geliyor. Böylelikle kullanıcılar rahatlıkla PlayStation 3 yayınlarını gerçekleştirebilecekler. PS Now şu anda PS3 için açık betada. Ancak Sony, PS TV’ye tam desteğin ne zaman geleceğini açıklamadı.

Tüm bunlara ek olarak, Sony’nin PS Blog üzerinden yazdığı yazıda, PS TV’nin Minecraft gibi oyunlarla giderek büyüyeceği belirtiliyor.

14 Ekim tarihinde PS TV çıkışını gerçekleştirdiğinde, sadece tekli olarak $99’a alınabilecek. Kablosuz DualShock 3 kontrolör, 8 GB hafıza kartı ve The Lego Movie Video oyunununda bulunduğu özel paket ise $140 değerinde olacak.

Önceki İçerikDark Souls 2’nin üçleme DLC’sinin final bölümü ertelendi
Sonraki İçerikPlaystation 4 Sahipleri Bu Haftasonu Ücretsiz Oynuyorlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz