Fantezi-RPG Runemaster’ın yapımı durdu

PlayStation 4 ve PC platformları için geliştirilen fantezi-RPG türündeki Runemaster’ın yapımı durdu.

Geliştirici Paradox, yapım aşamasındaki oyunun geliştirilmesini durdurdu. İskandinav mitolojisi temalı, PlayStation 4 ve PC için geliştirilen Runemaster, fantezi-RPG türünde bir oyun. Paradox’un Genel Müdürü Susana Meza Graham, Paradox forumları üzerinden yaptığı duyuru ile üzerinde çalıştıkları projenin “dondurulduğunu” duyurdu. Ekibin ise başka konulara yöneleceği belirtildi.

“Uzun süren tartışmalar sonucunda, bir sonraki duyuruya kadar üzerinde çalıştığımız projeyi dondurma ve Paradox Development Studio’nun ise başka çalışmalara yönelmesine karar verildi.”

Genel Müdür Graham, sözlerine şöyle devam etti:

“Buna karar vermek çok kolay olmadı. Runemaster bizim için çok iddialı bir projeydi ve üzerinde çalışan ekip, tüm tutku, özveri ve yeteneklerini masaya yatırdı.”

Graham sözlerine Paradox’un Runemaster’dan ders ve çıkarımlar kazandığını, bunları ilerideki projeleri üzerinde uygulayabileceklerini de ekledi ve sözlerini şöyle noktaladı:

“Amacımız, proje üzerinde çalışan tüm ekibi olduğu gibi bırakmak ve Paradox Development Studio’nun diğer oyunlarına katkıda bulunmalarını sağlamak.”

Son olarak, Runemaster 2014’ün Ocak ayında, Miami, Florida’daki Paradox İnteraktif Kongresi sırasında duyurulmuştu.

Önceki İçerikResident Evil HD’nin çıkış tarihi açıklandı
Sonraki İçerikDying Light Sistem Gereksinimleri Göz Doldurdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz