Bu yıl için planlanan Planetside 2 PS4 betası ertelendi!

2014 yılının sonları için planlanan Planetside 2’nin PlayStation 4 betası önümüzdeki aya ertelendi!

Uzun bir süredir beklenen Sony Online Entertainment’in ücretsiz MMOFPS oyunu Planetside 2 için PlayStation 4 betası beklenilen hedefi yakalayamadı. Beta tarihi önümüzdeki aya çekildi. Sony Online Entertainment’in başkanı John Smedley, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, betanın Ocak ayının ortasında çıkmasının planlandığını söyledi. Ortalama bir tarih olarak ise 13-20 Ocak arasını gösterdi.

 

Planetside 2’nin PlayStation 4 betasının ilk olarak 2014 yılında başlaması bekleniyordu. Oyunun PC sürümü neredeyse 2 yıl önce çıkış yaptı. Peki, PS4 sürümü neden bu kadar uzun sürdü?

Oyunun yaratıcı yönetmeni Matt Higby, Kasım ayında şunları söylemişti:

“Konsol deneyimini tam anlamıyla yaşatmak ve hissettirmek için büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Bu nedenle kullanıcı arayüzü ve kontroller üzerindeki çalışmamız epey bir zaman aldı. Halletmemiz gereken birçok şey var.”

Son olarak, oyunun resmi internet sitesi üzerinden Planetside 2’nin PlayStation 4 betası için kayıtlar devam ediyor. Sizde betaya katılma şansı elde etmek için buradan Planetside 2 resmi internet sitesine gidebilir, ‘gerçek konsol deneyimi’ni yaşayabilirsiniz.

Önceki İçerikSonic Runners Geliyor…!
Sonraki İçerikBoyd Multerer Microsoft’tan ayrıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz