Ana Sayfa Oyun Haberleri Spider-Man: Miles Morales’de Türkçe dil desteği olmayacak

Spider-Man: Miles Morales’de Türkçe dil desteği olmayacak

İlk duyurunun aksine oyunda Türkçe dublaj ve altyazı desteği yer almayacak.

İlk duyurunun aksine Marvel’s Spider-Man: Miles Morales‘de Türkçe dublaj ve altyazı desteği bulunmayacak.

Bir hafta kadar önce Sony Türkiye tarafından sektörün tanınan isimlerine ve bazı basın kuruluşlarına gönderilen e-posta ile PS5’in çıkış oyunlarında Türkçe dil desteği yer alacağı açıklanmıştı. Bugün ise aynı kişilere gönderilen bir başka e-postada Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’de herhangi bir şekilde Türkçe dil desteğinin yer almayacağı, önceki bilgilendirmenin “iletişimde yaşanan bir hatadan kaynaklandığı” ifade edildi.

Yaşanan bu durum sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Zira Türkçe dil desteğinin yer alacağının açıklamasının ardından oyunu ön sipariş verenlerin iade talebinde bulunabilip bulunamayacağı bilinmiyor.

Sony’nin oyun iade politikası gereği, bir içerik indirilmeye başlandıktan sonra iade edilemiyor. Bu nedenle oyunun çıkışından önce Türkçe dublaj desteğine sahip olacağının açıklanmasıyla ön sipariş verenler, 12 Kasım’da oyun PlayStation 4 için çıkış yapınca indirme işlemi yaptıysa iade talebi oluşturamayabilir. Oyun PS5 içinse konsolun Türkiye’deki piyasaya sürülme tarihi olan 19 Kasım’da çıkış yapacak.

Sony aslında oyun fiyatlarını 70 doların üzerine yükseltmeyi planlıyormuş

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version