Ana Sayfa Genel Warhammer: Vermintide 2 Resmi Olarak Duyuruldu

Warhammer: Vermintide 2 Resmi Olarak Duyuruldu

Bir fare gördüm sanki

Kooperatif oynanış özelliği ile beğeni toplayan ve ilk oyunun devamı niteliğindeki Warhammer: Vermintide 2, bağımsız oyun geliştiricisi olan Fatshark tarafından resmi olarak duyuruldu. Bu kararın verilmesinde satış rakamlarının bir buçuk milyonu geçmiş olması oldukça etkiliymiş.

Aşağıda gördüğünüz duyuru videosunda, oyunun logosu ve 17 Ekim’i işaret eden bir duyuru tarihi dışında hiçbir şey yok.

Steam mağazasında da yerini almış olan oyunun bilgilendirme kısmında ”Karanlık ve gaddar olan Warhammer Fantasy evreninde, üç diğer oyuncu ile bir takım kurun ve üzerinize dalga dalga üzerinize gelen düşmanları durdurmaya çalışın. Yakın veya menzilli dövüş silahları çeşitliliğinden faydalanın. Siz ve takımınız mutlak galibiyet ile hezimet arasında bir yerde duruyor. Siz düşerseniz, imparatorluk da düşer.” metni yer alıyor.

Bilgi verme amacı gütmediği aşikar olan bu metin, oyunun sürprizlere açık olduğu anlamına geliyor olabilir. Fatshark gibi bağımsız bir geliştiricinin, oyun hakkındaki topluluk eleştirilerine kulak asarak düşman ırk olan Skavenlara artık bir alternatif bulacağını umuyoruz.

Geliştiriciler, duyuru videosunun yanı sıra oyun içi ekran görüntülerinden oluşan bir albüm de yayımladı. Oyuna dair pek fazla bilgi içeriyor gibi durmasalar da ekran görüntülerinin daha aydınlık dış mekanları yansıtmaları dikkat çekici.

 

17 Ekim 2017 tarihinde yapılacak olan duyuruları takip edebileceğiniz resmi Fatshark twitch.tv hesabına buradan ulaşabilirsiniz. Yayın, Türkiye saati ile 20.00’da başlayacak.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version