Ana Sayfa Editör'ün Şarap Çanağı Uncharted 4 için neler istiyoruz?

Uncharted 4 için neler istiyoruz?

Bu yıl Naughty Dog’un 30. yıl dönümü, bu nedenle son zamanlarda Uncharted serisi oldukça ön planda. Serinin son oyunu için verilen fazla bir bilgi olmadı, ama Naughty Dog kutlama artbook’undan birkaç oyun görüntüleri ilgimi çekmişti . Bu beni, “Uncharted 4 için ne istiyorsun?” düşüncesine yöneltti.

 

 

 

Uncharted 4 için bazı beklentilerimiz var ve sizin beklentilerinizi de merak ediyoruz.

 

Listemin ilk sırasında, Drake’in aslında kim olduğunun detaylandırılması yer alıyor. Serinin hayranlarının da bildiği gibi serinin ilk üç oyununda Nathan Drake’in geçmişinden bahsedilmişti fakat hiçbir zaman netlik kazanmamıştı. Fakat bazı kesin bilgileri sizler için derledik :

-Drake’in Sir Francis Drake ile bir bağı yoktur.

-Drake, Katolik rahibeler tarafından yetiştirilmiş bir yetim.(Uncharted 4’te Drake’in bu geçmişiyle ilgili bilgiler yer alırsa çok güzel olmaz mıydı? )

İkinci olarak ise Uncharted 4’te tarihi bir karaktere bağlanan bir bölüm yer alabilir, tıpkı Uncharted 2’de Marco Polo ile ilgili kısımlar gibi. Uncharted 3 hikaye anlamında çok dağınıktı ve herşeyden küçük kesitler ile bir araya gelmişti, dördüncü oyunla birlikte daha derli toplu, aynı Uncharted 2’de olduğu gibi, bir senaryo çok daha iyi olur. Ne de olsa dördüncü oyun için anlatılabilecek daha nice hikayeler var.

Üçüncü olarak ise serinin önceki oyunlarında olan çatışmalar, tırmanmalar, aksiyon filmi tadındaki parçalar geliştirilip, bir de üstüne daha etkili bir gizlilik sistemi eklenirse, Uncharted 4 ile seri zirve yapabilir. Naughty Dog’un, The Last of Us mekaniklerinden ders çıkarmış olmaları çok iyi olur. Fakat bekleyip göreceğiz.

Son olarak ise Nathan ve Elena’nın nihayet birlikte olmalarını görmek isterim. İlk oyunun sonunda çift bir aradaydı fakat ikinci oyunun başında birlikte değillerdi. Daha sonra ikinci oyunun sonunda evlendiler ancak üçüncü oyunda tekrar ayrıldılar lakin aynı oyunun sonunda tekrar bir araya geldiler. Biz isteriz ki artık ilişkilerindeki sorunları tamamen çözsünler, çünkü bu kadar ayrılıp bir araya gelen bir çift daha görmedik!

Bizim isteklerimiz bu şekilde, belki sizin isteklerinizden farklıdır, veya bize katılıyorsunuzdur, yorumlarda sizin de isteklerinizi dile getirmenizi bekliyoruz. Uncharted 4’te görüşmek üzere hazine avcıları!

 

 

 

 

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version