Ana Sayfa Haber Titanfall’un satış rakamı 10 milyona ulaştı

Titanfall’un satış rakamı 10 milyona ulaştı

Sniper Elite serisinin ardından Titanfall’un satış rakamı da 10 milyonu geçti!

Geçtiğimiz günlerde Sniper Elite serisinin satış rakamları açıklanmış ve serinin 10. yılında satış rakamının 10 milyona ulaştığı belirtilmişti. Bir diğer satış rakamı verisi de Titanfall‘dan geldi.

Geliştirici firma Respawn Entertainment‘ın açıklamasına göre, Xbox One, Xbox 360 ve PC platformları için piyasaya sürülen Titanfall’un satış rakamı 10 milyonu geçti. Şirketin patronu Vince Zampella‘nın Twitter hesabı üzerinden yayınladığı mesajda, bu satış rakamının tekrar satışları içerip içermediği bilgisi ya da toplam oyuncu sayısına ait bir bilgi yer almıyor. Sonuç olarak, Respawn Entertainment’ın ilk oyunu büyük bir başarıya imza attı.

Abonelik isteyen EA Access programı üzerinden Xbox One için ücretsiz olarak oynanabilen ve PC için ise Origin Game Time etkinlikleri ile kısa süreliğine ücretsiz olan Titanfall’dan sonra şirketin serinin ikinci oyunu için adım atmasının önünde hiçbir engel bulunmuyor.

Kasım 2014’te ise oyunu oynayan tekli oyuncu sayısının  7 milyon olduğu açıklanmıştı. Zampella, Twitter üzerinden yayınladığı mesajla birlikte bir de fotoğraf paylaşarak, ekibin bu başarıyı nasıl kutladığını bizlere gösterdi.

Titanfall, şu anda Xbox One, Xbox 360 ve PC platformları için oynanabilir duruma. Serinin muhtemel ikinci oyunu Titanfall 2’nin ise çoklu platform oyun olması yani PlayStation konsollarına da çıkış yapması bekleniyor.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version