Ana Sayfa Oyun Haberleri The Great Heist kapılarını açtı!

The Great Heist kapılarını açtı!

The Great Heist, oyuncuların suç dünyası ve büyük çaplı suç organizasyonları içerisinde kötülük yapmak ve servet kazanmak için birbirleriyle yarıştıkları çevrim içi rol yapma oyunudur. Özellikle suç ve polisiye tarzı oyunları sevenler için biçilmiş kaftan. Oyuna cebinde beş kuruşu bile olmayan adi bir hırsız olarak başlarsınız. Bir suç çetesine katılabilir ya da tek tabanca takılmayı tercih edebilirsiniz. Ancak kozlarınızı doğru oynadığınız takdirde, kısa zaman içerisinde dünyayı dolaşırken arkasında boş banka kasalarından başka hiçbir iz bırakmayan azılı bir suçlu olabilirsiniz. Güvenlik güçleri sürekli olarak ustaca hazırlanmış planlarınızı bozmaya ve sizi kanunun pençesine düşürmeye çalışacaktır.

great-heist-nasil-oynanir

Popmundo ile aynı evrende

The Great Heist, Popmundo ile aynı evreni paylaşan bir oyun. Peki ne demek bu? İki farklı oyun sistemi tek evren üzerine adapte edilmiş. Yani şu an bir müzik dünyası karakteri ve suç dünyası karakteri farklı kariyerler peşinde koşsalar da birbirleriyle aynı oranda ilgilenebiliyor, evlenebiliyor ve çocuk yapabiliyor. Aynı zamanda isterlerse iki dünyada da karakter sahibi olabiliyor ve iki kariyeri de deneyimleyebiliyor. Dolayısıyla geliştiriciler uzun zaman önce verdikleri adaptasyon işlemini başarmış oluyor.

Oyun gerçek zamanlı oynanır ve siz bilgisayar başında değilken bile devam eder. Başarı; sürekli çevrim içi olmanıza değil, dikkatli stratejiler kurmanıza ve iyi zamanlamaya bağlıdır. Yani haftada birkaç kere girip olan biteni kontrol ederek de gayet başarılı olabilirsiniz. The Great Heist ücretsizdir ve oynamak için bir şey indirmenize gerek yoktur. Yani bu yazıyı okuyabiliyorsanız, ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz demektir.

Herkes suçlu olacak diye de bir kural yok. Belki de ticaret, politika, hazine avı ya da zombi güvenliği için biçilmiş kaftansınızdır. Ya da sadece hayırlı bir kısmet bulup mutlu bir yuva sahibi olmak, çocuklarınızla beraber aile saadeti yaşamak istiyorsunuzdur. The Great Heist ilgilenen herkese birçok alternatif sunar.

www.thegreatheist.com (ID= 1788782, 1656896)

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version