Ana Sayfa Haber The Game Awards 17’de PUBG’ye ödül vermeyi unuttular

The Game Awards 17’de PUBG’ye ödül vermeyi unuttular

Oyunun kazandığı tek ödül etkinlik esnasında duyurulmadı.

Geçtiğimiz gün düzenlenen The Game Awards 17‘de PUBG‘ye ödül vermeyi unuttukları ortaya çıktı.

Yılın Oyunu başta olmak üzere pek çok kategoride ödüllerin verildiği The Game Awards 2017, 7 Aralık’ta gerçekleşti. Törende “En İyi Çok Oyunculu Oyun” ödülünün kazanını açıklanmamıştı. Daha sonradan bu ödülü aslında PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın kazandığı ancak etkinlik sırasında atlanıldığı belirtildi.

İLGİLİ HABER – Death Stranding’in TGA 2017’deki yeni videosu gizem dolu

The Game Awards’ı düzenleyen Geoff Keighley, “En İyi Çok Oyunculu Oyun” kategorisinde yer alan PUBG, Destiny 2, Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, Fortnite ve Call of Duty: World War II adaylarından ödülü PUBG’nin kazandığını duyurdu ve yaşanan gecikme için özür diledi.

PUBG ayrıca “En İyi Devam Eden Oyun” kategorisinde de adaydı ancak bu ödülü Overwatch kazandı. PUBG’nin aday olduğu bir diğer kategori ise “Yılın Oyunu” ödülü idi fakat bunu The Legend of Zelda: Breath of the Wild elde etti.

Törende pek çok yeni duyuru da yapıldı. Bunlardan birisi de PUBG’nin yeni çöl haritasının ilk videosunun gösterilmesiydi. Ayrıca oyunun 20 Aralık’ta tam sürüm olarak çıkış yapacağı da bu etkinlikte duyuruldu.

PlayerUnknown’s Battlegrounds, bu yılın başlarında Erken Erişim olarak Steam’de piyasaya sürülmüştü. Oyun kısa süre içerisinde 20 milyon satış rakamını geçerek büyük bir ticari başarı gösterdi.

İLGİLİ HABER – The Game Awards 2017 kazananları açıklandı

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version