Ana Sayfa Oyun Haberleri The Division’ın açık betası onaylandı, Xbox One sahiplerinin giriş önceliği var

The Division’ın açık betası onaylandı, Xbox One sahiplerinin giriş önceliği var

Ön sipariş şartı bulunmuyor.

Ocak ayının sonlarında kapalı betası gerçekleşen The Division için iddia edilen açık beta süreci doğrulandı; oyunun çıkış yapacağı tüm platformlar için planlanan açık beta, ön sipariş şartı gerektirmeyecek.

28 Ocak’ta başlayan ve normalde 31 Ocak’ta bitecek olan kapalı beta, 1 gün uzatılarak 1 Ocak tarihinde sona ermişti. Kapalı betanın son gününde ise, Şubat ayında açık beta düzenleneceği öne sürülmüştü.

Ubisoft, bugün o iddiaları doğrulayarak, Tom Clancy’s The Division için 18-21 Şubat tarihleri arasında açık beta olacağını açıkladı. Xbox One sahiplerinin 18 Şubat günü başlayacağı açık betaya, PlayStation 4 ve PC kullanıcıları bir gün sonra yani 19 Şubat’ta dahil olabilecek. Ön sipariş şartı gerektirmeyen ve oyunun çıkış yapacağı tüm platformlar için geçerli olan bu açık beta, katılım daveti olan herkese ücretsiz olarak oynanabilir olacak.

Oyunun yayıncısı Ubisoft ayrıca, açık betanın 16 Şubat itibariyle tüm platformlar üzerinde ön yüklenebilir olacağını da belirtti.

The Division’ın açık betası, kapalı betadaki tüm içeriklerin yanı sıra bazı yeni hikaye görevlerini de içerecek. Ek olarak, betaya dahil olan herkese, oyunun tam sürüm olarak çıkış yapacağı 8 Mart 2016 günü, özel bir oyun içi hediye verilecek.

Ubisoft, açık betayı duyurmakla beraber, yeni bir fragman da yayınladı. The Rikers, Rioters, The Cleaners ve The Last Man Battalion isimli oyunda yer alan düşmanları konu alan yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Tom Clancy’s The Division, 8 Mart 2016’da tam sürüm olarak Xbox One, PlayStation 4 ve PC için piyasaya sürülecek.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jtdEpmQvfPs?rel=0&showinfo=0]

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version