Ana Sayfa Haber Starfield resmi oynanış fragmanı yayınlandı

Starfield resmi oynanış fragmanı yayınlandı

Starfield Direct’te Bethesda Game Studios, Starfield için yeni oynanış görüntüleri ve bilgiler yayınladı. Stüdyo, oyuncuların yıldızlar arasındaki yolculukları sırasında keşfedecekleri yeni sistemleri, özellikleri, karakterleri ve hikâyeleri gün yüzüne çıkardı.

Starfield, The Elder Scrolls V: Skyrim® and Fallout® 4.’ün ödüllü geliştiricileri Bethesda Game Studios’un 25 yılın ardından oluşturduğu ilk yeni evren. Yıldızların arasında geçen bu yeni nesil rol yapma oyununda istediğiniz karakteri oluşturun ve eşi görülmemiş bir özgürlükle keşfe çıkarak insanlığın en büyük gizemine cevap aradığınız destansı bir yolculuğa koyulun.  

2330 yılında insanlık güneş sistemimizin ötesine geçerek yeni gezegenlere yerleşip artık uzay gezginleri olarak yaşıyor. Bethesda Game Studios’un en büyük ve en iddialı oyununda galakside nadir eserler arayan son uzay kâşifi grubu olan Constellation’a katılın ve uzayın muazzam enginliğinde seyahat edin.

Yolculuğun esnasında çeşitli grupların maceralarına ortak olun, kişiselleştirdiğin geminize kaptanlık yapın, yeni gezegenlerde dolaşarak canlı ekosistemlerini ve kaynaklarını keşfedin, karakollar inşa edin ve her türden tehditle yüzleşeceğiniz, incelikle tasarlanmış bir savaş sisteminde ustalaşın.

Starfield, 6 Eylül’de Xbox Series X|S ve PC’de oynanabilir. Oyuncular şimdi ön sipariş verebilir veya Game Pass ile ilk gün oyuna erişebilir. Premium Edition için ön sipariş veren oyuncular, sipariş tarihine bağlı olarak ve olası kesintiler ile saat dilimi farkları çerçevesinde beş güne kadar erken erişim hakkı e

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version