Ana Sayfa Oyun Haberleri SÖYLENTİ: Call of Duty Black Ops 4 geliyor

SÖYLENTİ: Call of Duty Black Ops 4 geliyor

Nintendo Switch için de çıkacağı söyleniyor.

Call of Duty: Black Ops III | Activision/Treyarch

Her yıl yeni bir Call of Duty oyunu piyasaya süren Activision‘ın 2018’e ait planı ortaya çıkmış olabilir.

Serinin yayıncısı Activision, CoD için 3 farklı yapımcı stüdyo ile çalışıyor ve her sene farklı bir stüdyoya görev veriyor. 2018’de çıkacak olan oyunu ise Treyarch geliştirecek. Bu stüdyo daha önceden Call of Duty 3, CoD: World at War ve üç oyundan oluşan CoD: Black Ops serisini geliştirmişti.

Video oyun endüstrisinin analistlerinden Marcus Sellars, Treyarch tarafından hazırlanan serinin bu yılki oyununun Call of Duty Black Ops 4 olacağını açıkladı. Sellars, Black Ops 4’ün Xbox One, PlayStation 4 ve PC‘nin yanı sıra Nintendo Switch için de çıkış yapacağını belirtti.

“2018’de Call of Duty Black Ops 4 geliyor ve PS4, Xbox One, PC, Switch için çıkacak. Günümüzde geçecek ve şu anda projenin temeli hazır. Switch versiyonu DLC’ler ile desteklenecek ve motion kontrol imkanı sunacak. Oyunun Switch portunu, CoD’a yakın bir stüdyo hazırlayacak.”

Activision ve Treyarch tarafından konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Yeni Call of Duty oyunları genellikle Nisan/Mayıs gibi duyuruluyor. Serinin en yeni oyunu ise geçen yılki Call of Duty: WWII idi ve bizleri II. Dünya Savaşı’na götürmüştü.

Şu an için tüm bu bilgiler birer iddia niteliğinde. Konuyla ilgili gelişmeler için takipte kalın!

İLGİLİ HABER – Call of Duty ve Activision davalık oldu

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version