Ana Sayfa PlayStation PSN Sony: PSN her gün saldırıya uğruyor

Sony: PSN her gün saldırıya uğruyor

PlayStation’ın yöneticisi Shuhei Yoshida, PSN’in yılbaşındaki DDoS ataklarından bu yana neredeyse her gün saldırıya uğradığını belirtti.

Yılbaşındaki DDoS saldırında birçok platform uzun bir süre kapalı kalmış, kullanıcıları bu platformlara erişim sağlayamamıştı. PlayStation Network’ünde payını aldığı bu saldırlardan sonra, neredeyse her gün PSN platformu çok büyük boyutta olmasa da saldırılara maruz kalıyor.

Game Developers Conference (GDC) etkinliğinde konuşan PlayStation’ın yöneticisi Shuhei Yoshida, “Her zaman bu ataklara karşı çalışmalarımız sürüyor. Aslında, her gün saldırıya uğruyoruz, gerçekten der her gün. Bazı günler, büyük saldırlar olurken, bazende ufak çaplı saldırılar oluyor. Bazı günlerde yeni yollar deniyorlar, yeni araçlar kullanıyorlar. Ama partnerlerimizle ortak çalışmalar yapıp bu saldırılara karşı yeni önlemler alıyoruz.” dedi.

Xbox’ın patronu Phil Spencer, yılbaşındaki DDoS ataklarının şirkete tecrübe kazandırdığını belirtmiş, Microsoft’un Sony ve Nintendo ile gelecekteki bu tip saldırıları durdurmak için ortak çalışmalar yaptığını açıklamıştı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version