Ana Sayfa PlayStation PlayStation 5 Sony, PlayStation 5 için resmi internet sitesi oluşturdu

Sony, PlayStation 5 için resmi internet sitesi oluşturdu

"PlayStation 5 geliyor"

PS5 resmi internet sitesi erişime açıldı

Resmi PlayStation internet sitesine PS5 sayfası eklendi fakat konsol hakkında yeni bir bilgi sunulmadı.

Şubat ayında Sony’nin PlayStation 5 için tanıtım lansmanı düzenleyeceği iddiaları devam ederken henüz resmi bir duyuru gelmedi. Öte yandan, bugün Japon teknoloji firması, PlayStation’ın resmi internet sitesine PS5 için bir sayfa ekledi.

“PlayStation 5 geliyor” başlıklı sayfada, Sony yeni nesil konsolu PS5’in donanım özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi gibi bilgilerin bu yıl içerisinde kademeli olarak açıklanacağını ima ediyor.

Sayfanın en başında yakın zamanda gösterilen PS5 logosu yer alıyor ve konsolun bu yılın sonuna doğru piyasaya sürüleceği bir kez daha tekrarlanıyor. Devamında ise şöyle bir açıklama mevcut:

“PlayStation 5’ten beklediğiniz inanılmaz özellikleri paylaşmaya başladık ancak yeni nesil PlayStation’ı tamamen tanıtmak için henüz tam olarak hazır değiliz. PS5’in çıkış tarihi, PS5’in fiyatı ve PS5’in çıkış oyunları dahil son gelişmeleri duyurduğumuzda ilk haberdar olanlar arasında yer almak için aşağıdan kaydolun.”

Sony, geçen yıl iki kez Wired aracığıyla yayımlanan makalelerle yeni nesil konsolu PlayStation 5 hakkında ilk detayları paylaşmıştı. Bugün erişime açılan internet sitesi ise yeni bir bilgi sunmuyor ancak firmanın konsolunu tanıtmak için hazırlık içinde olduğunu gösteriyor.

Sony, E3 2020’de yer almayacağını açıkladı

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version