Ana Sayfa Haber Resident Evil 7 Gold Edition duyuruldu

Resident Evil 7 Gold Edition duyuruldu

Resident Evil 7'nin DLC planlarında sona geliniyor.

Resident Evil 7 Gold Edition | Capcom

Capcom, Resident Evil 7‘nin Gold Edition versiyonunu duyurdu. Bu pakette ana oyunun yanı sıra oyun için yayınlanmış ve yayınlanacak olan tüm DLC’ler yer alıyor.

Resident Evil 7 Gold Edition, bugüne kadar çıkan Banned Footage Vol. 1 ve Banned Footage Vol. 2 DLC’lerine ek olarak yeni DLC içeriği End of Zoe‘yi de kapsıyor. Ayrıca, oyunun herhangi bir versiyonuna sahip olan herkes ücretsiz olarak Not a Hero adlı DLC’ye sahip olabilecek.

İLGİLİ HABER – Resident Evil 8’in yönetmeni belli oluyor

Oyunun yukarıda yer alan tüm DLC’lerini barından Resident Evil 7 Gold Edition, 12 Aralık tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için yayınlanacak. Yeni DLC içerikleri End of Zoe ve Not A Hero da bu tarihte oynanabilir olacak.

İLGİLİ YAZI – Resident Evil 7 PC İnceleme

End of Zoe DLC’sinde Zoe adlı karakterin kaderi belli olacak ve oyuncular bataklık dolu alanlarda yeni düşmanlara karşı savaşacaklar. Gold Edition’da yer alan bu DLC, Season Pass sahipleri tarafından da ücretsiz olarak oynanabilecek. Diğer RE7 sahipleri ise End of Zoe DLC’sini tekli olarak £11.99 /€14.99 / $14.99 fiyatlarıyla satın alabilecekler.

Resident Evil 7 biohazard

İLGİLİ YAZI – Resident Evil 7 PS VR inceleme

Ücretsiz Not a Hero DLC’sinde Resident Evil 7 hayranlarının favorisi BSAA akseri Chris Redfield‘ın dönüşüne tanıklık edeceğiz. Bu DLC ile oyuncular ana oyundaki Ethan Winters‘ın aksine Chris olarak oynayacak ve ana oyunda yer almayan düşmanlara karşı savaşacak.

İLGİLİ HABER – Resident Evil 4’te 12 yıl sonra yeni bir easter egg bulundu

Resident Evil 7’nin PlayStation 4 için yayınlanan içerikleri (End of Zoe ve Not a Hero DLC’leri dahil) PS VR üzerinden de oynanabilecek.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version