Ana Sayfa Oyun Haberleri Red Dead Redemption 2 üç günde 725 milyon dolar kazandırdı

Red Dead Redemption 2 üç günde 725 milyon dolar kazandırdı

Eğlence sektörünün en büyük hafta sonu açılışına imza attı.

Red Dead Redemption 2 üç günde 725 milyon dolar kazandırdı

Red Dead Redemption 2 üç günde 725 milyon dolar kazandırdı ve böylece “eğlence sektörü tarihindeki en büyük hafta sonu açılışına” imza attı. Bu da, çıkış hafta sonunda herhangi bir film veya oyundan daha fazla para kazandırdığı anlamına geliyor.

26 Ekim Cuma günü çıkış yapan Red Dead Redemption II, incelemelerden son derece yüksek notlar almış ve Metacritic ortalaması 97 puan şeklinde gerçeklemişti. Oyun ticari açıdan da büyük başarılar elde etme yolunda ilerliyor. Rockstar Games, oyunun yalnızca açılış hafta sonundaki üç günlük zaman diliminde 725 milyon dolarlık satış gerçekleştirdiğini açıkladı. Bu sayede de eğlence sektöründeki en büyük hafta sonu açılışı rekorunu elde etti.

Red Dead Redemption 2’nin inceleme puanları muazzam

Öte yandan açılış haftası rakamlarında, Rockstar Games’in bir önceki oyunu GTA V liderliği kaptırmadı. RDR2’nin aksine Salı günü çıkış yapan GTA V ilk haftasında (6 gün) 1 milyar dolar kazandırmıştı ancak burada gün faktörü fark yaratıyor.

Red Dead Redemption II, bunun dışında, PlayStation Network tarihindeki en büyük ilk gün oyun satışı, en büyük üç günlük oyun satışı ve yine PSN tarihindeki en çok ön sipariş edilen oyun rekorlarını da kırdı.

Çok yakında detaylı incelemesini yayımlayacağımız Red Dead Redemption II, şimdi PlayStation 4 ve Xbox One‘da oynanabilir.

Red Dead Redemption 2, Birleşik Krallık’ta yılın en hızlı satan ikinci oyunu

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version