Ana Sayfa Haber Rainbow Six Siege’in Ödeme Sistemi Detaylandı

Rainbow Six Siege’in Ödeme Sistemi Detaylandı

Need for Speed’in açıklamalarından sonra soğuk duş etkisi yarattı.

Ubisoft, Rainbow Six Siege‘in ilerideki indirilebilir içerik planlarını ve mikro ödemelerin nasıl oyuna yerleştireleceğini açıkladı.

Haritalar ve modlar önceden de açıkladıkları üzere bedava olacak, ancak yeni karakterler ve silah kaplamaları “Renown” gerektirecek. Oyun içinde kazanabildiği gibi gerçek parayla da satın alabiliyorsunuz. Ayrıca R6 Credits (gerçek parayla satın alınan para birimi) “premium” silah kaplamaları için kullanılabilecek.

Ubisoft’un açıklamalarına göre 1,000 Renown yaklaşık 1 saat içinde kazanılabilecek. R6 fiyatları içinse 600’lük paket için 4,99 dolar isteyeceklerini açıkladı. Miktar arttıkça da fiyat başına düşen miktar artacak. R6 para birimi ile alınan eşyalar kesinlikle oyuna etki etmeyecek ve sadece kozmetik olacak.

Bir “operatör” ise 25,000 olacak. Bu 25 saat oyun demek ki bence Ubisoft’un fiyatları fazla tuttuğunu ve oyuncuları gerçek parayla almaya ittiğini düşünüyorum. Bir operatörün R6 cinsinden değeri de 600, yani 4,99 dolar olacak.

Oyun 2016’da 4 indirilebilir içerik alacak. Her paket bir harita, iki operatör, eşsiz bir mühimmat ve birincil/ikincil silahlar ekleyecek. Bu paketlerin fiyatları ise muamma.

Oyun 1 Kasım‘da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version