Ana Sayfa Haber PUBG’nin anlık oyuncu sayısında yeni rekor!

PUBG’nin anlık oyuncu sayısında yeni rekor!

Neredeyse 2 milyon

Günden güne büyüyen Playerunknown’s Battlegrounds‘ın önlenemez yükselişi devam ediyor. Oyunun anlık oyuncu sayısı neredeyse 2 milyona ulaştı.

Steam üzerinden Dota 2‘nin anlık oyuncu sayısını geçerek büyük bir başarıya imza atan PUBG, son verilere göre anlık olarak 1,96 milyonluk oyuncusu sayısı ile 2 milyona ulaşmak üzere.

PUBG bu rekora ulaştığı esnada Steam’in anlık kullanıcı sayısı 16,3 milyondu. Yani Steam kullanıcılarının yaklaşık yüzde 12’si aynı anda PUBG oynamış oldu.

Steam verilerine göre bugünkü anlık oyuncu sayıları

İLGİLİ YAZI – PUBG Oynarken Başınıza Gelebilecek Saçma Durumlar

Yaklaşık bir aydan kısa bir süre önce anlık olarak 1 milyon oyuncu sayısına ulaşan Playerunknown’s Battlegrounds için oyunun yaratıcı ismi Brendan Greene, 100 milyon satış rakamına ulaşabileceklerini düşündüğünü söylemişti.

Mart ayında Erken Erişim olarak sadece PC için Steam üzerinden satış çıkan PUBG, güncel verilere göre bugüne kadar 13 milyondan fazla sattı. 30 dolar (69TL) fiyat etiketine sahip olan oyunun bu yılın sonlarına doğru Xbox One için de çıkış yapması amaçlanıyor. PlayStation 4 içinse geliştirici stüdyo Bluehole’un resmi bir planı yok.

Öte yandan, Epic Games’in yeni oyunu Fortnite’a gelen ücretsiz Battle Royale modu, PUBG’nin yapımcısı tarafından “taklit etme” tepkisine maruz kalmıştı.

İLGİLİ HABER – Fortnite’ın Battle Royale modu ilk günde 1 milyon oyuncuya ulaştı

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version