Ana Sayfa Haber PlayStation Plus İçin Zam Öncesi Son Kampanya!

PlayStation Plus İçin Zam Öncesi Son Kampanya!

Sony PlayStation‘ın paralı online hizmeti PlayStation Plus* abonelik ücretlerinin yükseleceği geçtiğimiz ay duyurulmuştu. 31 Ağustos’tan itibaren yıllık üyelik ücreti 149.99 liradan 179.99 liraya, 3 aylık üyelik 57.99’dan 74.99’a, aylık üyelik ise 19.99’dan 23.99’a yükselecek. Bu durum kaçınılmaz olarak PlayStation oyuncularını biraz üzmüştü. Ancak Sony zam öncesi oyunculara son bir kıyak geçmeyi ihmal etmedi.

Mevcut PlayStation Plus üyeleri dahil tüm oyunculara açık olan teklif ile 29 Ağustos‘a kadar bir yıllık üyelik alan herkese üç ay hediye edilecek. Diğer bir deyişle zam öncesi eski fiyat (149.99 TL) ile 12 ay fiyatına 15 aylık üyelik alabileceksiniz.

* PlayStation Plus üyeliğine sahip kullanıcılar PlayStation®4 çevrimiçi multiplayer oyun deneyiminden, her ay ücretsiz verilen iki PlayStation 4 oyunu fırsatından, 25 Ekim’e kadar yeni PlayLink sosyal parti oyunu That’s You!’yu bonus oyun olarak kazanma fırsatından, özel indirimlerden ve oyun kayıtları için 10 GB bulut depolama alanı avantajından yararlanabilir.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version