Ana Sayfa Oyun Haberleri Miyazaki: Bloodborne 2’yi yapmak bana bağlı değil

Miyazaki: Bloodborne 2’yi yapmak bana bağlı değil

Bir devam oyunu yapılmasına ancak Sony karar verebilecek.

Soulsborne türünün yaratıcısı, Japon video oyun yönetmeni Hidetaka Miyazaki yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda Bloodborne 2 hakkında konuştu ve bir devam oyunu yapmanın kendisinin kararına bağlı olmadığını söyledi.

GameSpot Brezilya ile gerçekleştirdiği röportaj esnasında Miyazaki’ye Bloodborne’da değiştirmek istediği bir şey olsaydı bunun ne olacağı sorusu üzerine konu dönüp dolaştı ve Bloodborne 2’ye geldi. Bunun üzerine ise Miyazaki şu açıklamayı yaptı:

“Bloodborne 2… Maalesef buna karar verecek olan ben değilim.” diyerek, Bloodborne için bir devam oyunu yapmanın Sony‘nin kararı olduğunu belirtti.

2015’de PS4’e özel olarak çıkış yapan Bloodborne, Miyazaki’nin başkanı olduğu FromSoftware ile Sony’nin bünyesindeki Japan Studio‘nun işbirliği sonucunda geliştirilmişti. Ancak markanın hakları Sony’de bulunuyor ve bu nedenle ikinci oyunun yapılmasına Sony karar verebilecek.

FromSoftware’in yeni oyununa ait konsept tasarımları ortaya çıkmış olabilir

FromSoftware en son Sekiro: Shadows Die Twice‘ı piyasaya sürmüştü. Stüdyo şu anda Game of Thrones kitaplarının yazarı George R. R. Martin ile beraber Elden Ring adlı yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Miyazaki, Elden Ring’in duyurulmasından önce üzerinde çalıştıkları iki oyun projesi olduğunu açıklamıştı. Bunlardan diğerinin ne olduğu henüz duyurulmadı.

Büyük bir başarı yakalayan Bloodborne’un devam oyununa kesin gözüyle bakılıyor ancak Sony’nin bunu PlayStation 5‘e saklaması büyük olasılık. Geçtiğimiz günlerde PS5’e ait yeni detayların da açıklanmasıyla beraber Bloodborne 2’nin PS5’in çıkış dönemi oyunlarından biri olacağı söylentileri mevcut fakat henüz resmi bir açıklama yok.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version