Ana Sayfa Haber Minecraft için Gameband Geliyor!

Minecraft için Gameband Geliyor!

Minecraft severlere müjde! Minecraft için Gameband geliyor!

Minecraft oyuncuları için inanılmaz bir cihaz geliyor. Gameband adındaki cihaz, bileklik tarzında ve oldukça işlevsel. İlk olarak Minecraft oynamadan önce cihazı bilgisayarınızın USB portuna takıp Gameband uygulamasını başlatıyor, ve Minecraft’ı oynamaya devam ediyorsunuz.

Daha sonra oyundan çıkınca yarattığınız dünyayı Gameband, güvenli sunuculara bulut sistemi ile yolluyor. Bileklik olarak kullanabildiğiniz Gameband ile yarattığınız Minecraft dünyasını istediğiniz her yere götürebiliyor ve kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Üstelik PixelFurnace uygulaması sayesinde, kendi Gameband’inizi istediğiniz şekilde özelleştirebiliyorsunuz.

Windows, Mac, Linux işletim sistemi tabanlı bilgisayarlarda çalışan Minecraft için Gameband’i de yine aynı platformlarda kullanabilirsiniz. Kısacası bundan sonra, yarattığınız Minecraft evreninin kaybolma imkanı yok! Yüksek ısıya, suya ve yüksekten düşmeye dayanaklı Gameband’in tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir ve hemen buradan satın alabilirsiniz.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version