Ana Sayfa Haber MGS 5: The Phantom Pain’in PC Sürümünde Ön Yükleme Olacak mı?

MGS 5: The Phantom Pain’in PC Sürümünde Ön Yükleme Olacak mı?

Konami kesin kararını açıkladı.

Eğer Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain’in PC sürümünde ön yükleme yaparak, oyun için çok gerekli olan dosyaları çıkışından hemen önce indirmek istiyorsanız, sizlere kötü bir haberimiz var.

Oyunun yayıncı firması Konami tarafından yapılan açıklamaya göre, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain’in PC sürümü Steam üzerinden olacak ve ön yükleme desteği sunmayacak. Bunun anlamı, herkes indirme işlemini oyunun çıkış tarihi olan 1 Eylül’de yapabilecek ve sunuculara bir anda yüklenme olacak.

Metal Gear’ın topluluk yöneticisi Robert Allen Peeler, Twitter üzerinden bu gelişmeyi doğrularken, konsol sürümlerinin ön yükleme desteği sunacağını yineledi.

İndirme işlemlerinin 1 Eylül gece yarısı başlayacağını da belirten Peeler, Steam sayfasındaki “ön sipariş” butonunun aynı gece “satın al” şeklinde değiştirileceğini de açıkladı.

İnternet hızı yüksek olmayanlar için indirme işleminin yavaş olacağı gerçeği olmasına rağmen, PC sürümünün çıkışının konsollar ile aynı tarihe çekilerek 15 gün öne alınması teselli olabilir.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version