Ana Sayfa Oyun Haberleri Metro Redux’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Metro Redux’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Metro serisinin iki oyunun Metro Redux adıyla yeni nesil konsollara geleceğini duyurmuştuk.Yayıncı Deep Silver bugün yayınladığı habere göre, Metro Redux, Kuzey Amerika’da  26 Ağustos’da  PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Avrupa’da ise 29 Ağustos’da çıkış yapması planlanan oyunun Linux, Mac ve StesmOS platformları için ise tam bir tarihi yok.Metro Redux ilk önce Mart ayında dedikodular üzerine açıklanmış daha sonra ise Mayıs ayında resmi olarak doğrulanmıştı.Daha önceden de belirttiğim üzere Metro Redux, Metro: Last Light ve Metro 2033’ün yeniden uyarlanmasıyla oluşuyor.

Oyunun diğer iki oyuna göre daha üst düzey grafik ve animasyonlara sahip olduğu ve kusursuz performans göstereceği açıklandı.Ayrıca diğer iki serideki hataların olmaması için ellerinden gelenin yapıldığı söylendi.

Oyunun 60 FPS’de çalışacağı belirtilmişti.Ayrıca PS4’de 1080p ile Xbox One’da ise 900p’de çalışması amaçlanıyor.İki oyunun toplamda 49.99 dolar gibi bir fiyatı olurken, tek olarak ise 24.99 dolar olarak satışta olacağı belirtildi.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version