Ana Sayfa Oyun Haberleri Marvel’s Avengers yeni nesil konsollarda ücretsiz yükseltme sunacak

Marvel’s Avengers yeni nesil konsollarda ücretsiz yükseltme sunacak

PS4 veya Xbox One için satın alanlar, yeni nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X'de ücretsiz olarak oynayabilecek.

Eylül ayında çıkış yapacak olan Marvel’s Avengers, bu sene sonuna doğru piyasaya sürülecek yeni nesil konsollarda ücretsiz yükseltme desteği sunacak.

Square Enix, Marvel’s Avengers’ı PS4 veya Xbox One için satın alanların, yeni nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X’de ücretsiz olarak oynayabileceğini duyurdu. Oyunu ilk önce PS4 veya Xbox One üzerinden oynayanlar, kayıt dosyalarını ve profil verilerini yeni nesil konsollara taşıyabilecek. Ayrıca PS4 ile PS5 arasında ve Xbox One ile Xbox Series X arasında çapraz platform desteği de bulunacak.

Marvel’s Avengers, yeni nesil konsollarda çok yüksek hızda yükleme sayesinde minimum yükleme süresinin yanı sıra güçlendirilmiş çözünürlük ve görsel detay, geliştirilmiş kaplamalar, ray tracing desteği ve daha fazlasını sunacak. Oyunun PS5 versiyonu, konsolun sahip olduğu yüksek hızdaki SSD’den ve 3D ses teknolojisinden faydalanacak, DualSense’in barındırdığı haptic geri bildirim özelliği de yer alacak. Buna ek olarak, PS5 versiyonunda oyuncular Gelişmiş Grafik Modu ile Yüksek Framerate Modu arasında seçim yapabilecek.

Oyunun diğer platformlardaki versiyonlarında yer alacak ek özellikler daha sonra duyurulacak.

Öte yandan, oyundan yeni oynanış görüntüleri ve detayların paylaşılacağı War Table canlı yayını 24 Haziran’da TSİ 20:00’da gerçekleşecek ve buradan izlenebilecek.

Marvel’s Avengers, 4 Eylül’de PS4, Xbox One, PC ve Google Stadia için çıkış yapacak. Oyun, bu sene sonuna doğru PlayStation 5 ve Xbox Series X piyasaya sürüldüğünde bu konsollarda da oynanabilir olacak.

Horizon Forbidden West’te yükleme ekranı olmayacak

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version