Ana Sayfa Haber indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016 Başladı!

indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016 Başladı!

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan “indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016” katılım süreci başladı.

indir.com bu yıl 2 yarışma ve 2 etkinlik düzenliyor!

indir.com, bu yıl bireysel ve 3 kişilik ekiplerden oluşan herkesin katılabileceği “indir.com Mobil Uygulama Yarışması”na ek olarak sadece Üniversitelerin katılabileceği “Üniversiteliler İçin Mobil Uygulama Yarışması” düzenliyor.

Katılımcıların kendi geliştirdikleri uygulamaları tanıtma imkanı bulduğu yarışmaya, 1 Ocak 2016 tarihinden sonra uygulama marketlerde yayınlanmış olan uygulamalar katılabiliyor.

Kazananın “Silikon Vadisi”ne gittiği “indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016” bu yıl 2 kişiyi Silikon Vadisine gönderiyor.

Üniversiteliler İçin indir.com Mobil Uygulama Yarışması”

indir.com tarafından ilki 2014 yılında gerçekleşen ve yoğun ilgi görerek 2015 yılında ikincisi gerçekleştirilen “indir.com Mobil Uygulama Yarışması”na ek olarak bu yıl sadece Üniversitelilerin katılım sağlayacağı “Üniversiteliler İçin indir.com Mobil Uygulama Yarışması” düzenleniyor.

Üniversite öğrencilerinin mobil dünyada yaratıcı girişimlerini hayata geçirmelerini sağlamak ve destek olmak amacıyla gerçekleşecek olan yarışmanın ödül töreni, yarışmayı kazanan öğrencinin öğrenim gördüğü Üniversite’de gerçekleşecek olan “Mobil Etkinlik” kapsamında yapılacak.

Örneğin; yarışmanın kazananı Uludağ Üniversitesi’nde öğrenim görüyorsa ödül töreni, Burda’da Uludağ Üniversitesi’nde, indir.com tarafından gerçekleşecek olan “Mobil Etkinlik” kapsamında yapılacak ve tüm öğrenciler davetli olacak.

Detaylı bilgi için; “Üniversiteliler için indir.com Mobil Uygulama Yarışması” şartları ve katılım formu’na tıklayınız.

indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016”

2014 ve 2015 yıllarında gerçekleşen ve geleneksel hale geleren bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan “indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016”, bireysel veya 3 kişilik ekipten oluşan herkesin katılımına açık olacak.

1 Ocak 2016 tarihinden sonra uygulama marketlerde yayınlanmış olan uygulamaların katılabileceği yarışmada, katılımcılar kendi geliştirdikleri uygulamaları tanıtma imkanı bulacak ve finale kalarak ilk 3’e giren yarışmacılar muhteşem ödüllerin sahibi olacaklar.

Herkesin katılımına açık olan yarışmanın ödül töreni ise; 14 Mayıs 2016 tarihinde, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi’nde, indir.com tarafından bu yıl 2.’si gerçekleşecek olan “Mobil Etkinlik” kapsamında yapılacak.

Detaylı bilgi için; “indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016” şartları ve katılım formu’na tıklayınız.

Kesinleşen Ödüller:

Birinci;

  • 1 hafta Silikon Vadisi tatili (San Francisco)
  • Bukalemun.com’dan 5000 TL değerinde ASO hizmeti
  • indir.com’dan 5.000TL değerinde reklam.

İkinci;

  • Antalya’da 1 hafta tatil
  • indir.com’dan 2.500TL değerinde uygulamanın tanıtımı…

Üçüncü;

  • Antalya’da 3 gün tatil
  • indir.com’dan 1.000TL değerinde uygulamanın tanıtımı…

Üniversitelilere Özel Ödül; yarışmanın birincisine verilecek olan muhteşem ödüllere ek olarak sadece “Üniversiteliler İçin Mobil Uygulama Yarışması” kazananına Silikon Vadisi tatilindeki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 5000 TL nakit para ödülü veriliyor.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version