Ana Sayfa Oyun Haberleri Hearthstone’un yeni genişleme paketi Whispers of the Old Gods detaylandırıldı

Hearthstone’un yeni genişleme paketi Whispers of the Old Gods detaylandırıldı

Hearthstone'un yeni eklenti paketi belli oldu: Whispers of the Old Gods ile 134 yeni kart oyuna eklenecek!

Blizzard, Hearthstone için 2016’nın ilk genişleme paketi Whispers of the Old Gods‘ı duyurdu ve bazı kartları göstererek detaylandırdı.

11 Mart’ta başlayan Hearhstone Amerika Kış Turnuvası‘nın başlangıcında bir duyuru gerçekleştiren Blizzard, herkesin merakla beklediği Standart ve Wild mod güncellemesi ile yeni eklenti paketi hakkında bazı bilgiler verdi.

Açıklamaya göre, “Whispers of the Old Gods” adındaki 2016’nın ilk genişleme paketi, oyuna 134 yeni kart getirecek. Bunlardan bazıları ise Warcraft evrenindeki karakterlerden Legendary kartlar olacak: C’Thun, Yogg-Saron, Y’Shaarj ve N’Zoth.

Nisan sonu Mayıs başı gibi gelmesi beklenen yeni güncellemeyle oyuna ekleneceği düşünülen bu genişleme paketinin yanı sıra yeni Standart ve Wild modlarının da aynı tarihte oyuna eklenmesi bekleniyor. Bu bağlamda, Whispers of the Old Gods kartlarının tümü Standart modda oynanabilir olacak.

14 Mart itibariyle başlayacak olan promosyon dönemi kapmasında ise 50 tane Whispers of the Old Gods kart paketi 50 dolardan satılacak. Bu promosyon, genişleme paketinin çıkışına kadar devam edecek. Bu fırsattan yararlananlar ise yeni bir kart arkalığı ile ödüllendirilecek. 

Genişleme paketinin oyuna eklenmesiyle birlikte Hearhstone’a giriş yapanlar, 3 adet Whispers of the Old Gods kart paketi ile ödüllendirilecek. Bunlardan ilkinden C’Thun çıkacak. Diğer ikisinde ise yeni kartlar bulunacak.

İşte yeni eklenti paketi Whispers of the Old Gods’ta yer alan 134 karttan sadece bazıları:

Son olarak, Whispers of the Old Gods’ın sinematik fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cKjUgLrDEbI]

2 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version