Ana Sayfa Haber Gears of War Ultimate Edition PC Sürümü Xbox One’dan Sonra Çıkacak

Gears of War Ultimate Edition PC Sürümü Xbox One’dan Sonra Çıkacak

PC oyuncuları biraz daha fazla beklemek zorunda…

Gears of War Ultimate Edition hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Buna göre, Gears of War Ultimate Edition PC sürümü Xbox One sürümünden sonra çıkışını gerçekleştirecek. 

Xbox’ın patronu Phil Spencer, Twitter üzerinden cevapladığı bir soruyla doğruladığı bu gelişmeyi, “Gears of War Ultimate Edition, Windows 10’da Xbox One’dan sonra gözükecek” şeklinde duyurdu.

Geçtiğimiz ay düzenlenen E3 2015 etkinliğinde duyurulan Gears of War Ultimate Edition’ın PC sürümünün çıkış tarihi hakkında ise henüz net bir açıklama yapılmadı. Oyun PC’de 4K çözünürlük desteği sunarken; Microsoft, PC sürümüne ait diğer özellikleri henüz belirtmedi.

Gears of War: Ultimate Edition Xbox One sürümü ise 40 dolardan satılacak ve 25 Ağustos 2015’de çıkış yapacak. Aynı zamanda bu tarihte Microsoft, içinde bu oyunun kopyasının bulunduğu yeni bir Xbox One paketi de piyasaya sürecek.

2006 yılındaki Gears of War‘un remaster sürümü olan Gears of War: Ultimate Edition, yüksek görsellerin yanı sıra, Xbox 360 sürümden alınmış 5 ek görevi de beraberinde getirecek.

Ek olarak, Gears of War Ultimate Edition’ı satın alan herkes, Gears of War 4’ün Xbox One betasına erişim kazanacak. Beta ise 2016’nın ilk çeyreğinde başlayacak.

Gears of War Ultimate Edition PC Sürümü

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version