Ana Sayfa Oyun Haberleri Death Stranding için yeni bir fragman yakında yayınlanabilir

Death Stranding için yeni bir fragman yakında yayınlanabilir

Kojima'nın son paylaşımı heyecanlandırdı.

Death Stranding için yeni bir fragman

Hideo Kojima‘nın son paylaşımı, Death Stranding için yeni bir fragmanın yakında gösterilebileceğine işaret ediyor olabilir.

Japon video oyun yönetmeni Hideo Kojima, Twitter üzerinden çalışma masasına ait bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta yer alan monitörlerden birininde Death Stranding’in yeni fragmanı olduğu tahmin edilen görüntü yer alırken, diğerinde ise bir video düzenleme programının açık olduğu gözüküyor. Bu da, yakın zamanda oyunla ilgili yeni bir fragmanın yayınlanabileceği ihtimalini artıyor, zira uzun süredir Death Stranding için herhangi bir yeni görüntü paylaşılmadı.

Sony’nin E3 2019’a katılmayacak olması ve State of Play adlı Nintendo Direct benzeri kısa sunumlara geçiş yapması, yakın zamanda yeni bir State of Play etkinliği ile Death Stranding’in karşımıza çıkabileceğini gösteriyor. İlk State of Play etkinliği Mart ayının sonuna doğru yapılmıştı.

Death Stranding, E3 2018’de yaklaşık 10 dakikalık bir oynanış videosu ile yer almış ancak önceki videoları gibi cevaptan çok daha fazla soru işaretini beraberinde getirmişti. Daha sonra Tokyo Game Show 2018’de yayınlanan en son video da aynı şekilde anlaşılır değildi.

Death Stranding’in geliştirme süreci planlamanın “çok az” gerisinde

Kojima Productions‘ın geliştirdiği Death Stranding, PlayStation 4’e özel olarak hazırlanıyor ve henüz resmi bir çıkış tarihi yok.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version