Ana Sayfa Oyun Haberleri Dark Souls 3’ü 2 saatten kısa sürede bitirdi!

Dark Souls 3’ü 2 saatten kısa sürede bitirdi!

Koreli bir oyuncu, Dark Souls III'ü 1 saat 42 dakikada bitirmeyi başardı.

Koreli bir oyuncu, Dark Souls III‘ü 1 saat 42 dakikada bitirmeyi başardı.

Jung Ho Min adındaki Koreli bir oyuncu, From Software’in en yeni RPG’si ve Dark Souls serisinin üçüncü oyunu Dark Souls III’ü ‘speedrun’ yaparak 2 saatten kısa sürede bitirdi.

Oldukça zor bir RPG serisi olan Dark Souls’un yeni oyununu bu kadar sıra sürede bitirmeyi başaran Min, herhangi bir yardımcı program kullanmadığını belirtti. Bazı bölgeleri ve canavarları es geçerek oyunda ilerleyen Koreli Jung Ho Min, tam olarak 1 saat 42 dakika sonra oyunun sonuna geldi. Geçen günlerde ise bir oyuncu, ilk Dark Souls oyununu “herhangi bir hasar almadan” bitirmiş, serinin yönetmeni tarafından ise ‘inandırıcı’ bulunmamıştı.

Aslında Min, Dark Souls III’ü Japonya’daki çıkışından bu yana ikinci kez ‘speedrun’ yaparak bitirdi. İlkinde 1 saat 56 dakikada oyunun sonuna gelen Koreli oyuncu, ikinci denemesinde ise bunu 14 dakika daha kısaltarak 1 saat 42 dakikaya indirmeyi başardı.

Dark Souls 3, hali hazırda Japonya’da çıkış yaptı ve oynanabilir durumda. Batı bölgelerinde ise Xbox One, PlayStation 4 ve PC için 12 Nisan‘da çıkış yapacak.

 

2 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version