Ana Sayfa Haber Daha fazla Mortal Kombat X karakteri ortaya çıktı!

Daha fazla Mortal Kombat X karakteri ortaya çıktı!

Yeni ekran görüntüleri ile birlikte daha fazla Mortal Kombat X karakteri ortaya çıktı. Sızdırılan listedeki Mortal Kombat X karakterleri bir bir tutuyor. İşte çıkışı yaklaşan Mortal Kombat X için belli olan diğer karakterler.

Çıkışına bir ay gibi bir süre kalan Mortal Kombat X için daha fazla karakter sızdırıldı. Yeni ekran görüntüleri ile daha fazla Mortal Kombat X karakteri ortaya çıktı.

Yeni ekran görüntüleri ile daha fazla Mortal Kombat X karakteri belli olmuş oldu ve bunlardan biri silahşör Erron Black. Erron Black, daha önceden iddia edilen karakter listesinden biri ve oyunda oynanabilir olacak.

Erron Black - Mortal Kombat X karakteri
Erron Black – Mortal Kombat X karakteri

Erron Black’e ek olarak, diğer ekran görüntüleri ile birlikte daha fazla Mortal Kombat X karakteri oynanabilir olacak. Erron Black dışında iki yeni karakter ise Bakara ve Shinnok. Bu iki karakterde Erron gibi oynanabilir olacak ve daha önceden iddia edilen karakterlerden.

Baraka – Mortal Kombat X karakteri

 

Diğer bir Mortal Kombat X haberi ise NetherRealm’in Friday the 13th’s Jason Voorhees’in DLC olarak yayınlanacağını duyurması oldu. Aynı zamanda öncesinde iddia edilen bazı karakterlerde doğrulanmıştı; Mileena, Johnny Cage ve Sonya Blade, Mortal Kombat X’te oynanabilir olacak.

İddia edilen Mortal Kombat X karakterleri listesine ulaşmak için tıklayınız.

Mortal Kombat X, 14 nisan tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Kısa bir süre öncesine kadar Xbox 360 ve PlayStation 3 için de çıkış tarihleri aynıydı fakat eski nesil konsol sürümleri ertelendi ve önümüzdeki yaz aylarında çıkış yapacak.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version