Ana Sayfa Haber Crystal Dynamics’ten yeni Legacy of Kain oyunu mu geliyor?

Crystal Dynamics’ten yeni Legacy of Kain oyunu mu geliyor?

Serinin en yeni oyunu 2003 yılında çıkış yapmıştı.

Square Enix‘e bağlı Crystal Dynamics oyun stüdyosu, yeni Legacy of Kain oyunu üzerinde çalıştığının sinyallerini vermiş olabilir.

Stüdyonun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımlar, en son 2003’te çıkan Legacy of Kain: Defiance‘ın ardından Legacy of Kain serisinin yeni bir oyunla devam edebileceğini veya firmanın 2013 yılında Tomb Raider serisinde yaptığı gibi reboot şeklinde tekrardan karşımıza çıkabileceğini gösteriyor.

İLGİLİ HABER – Tomb Raider’ın yaratıcı yönetmeni görevini bıraktı

İlk olarak 12 Ekim’de tweet atan Square Enix, paylaştığı bir görselle beraber, “Notgoth’u tanıtan efsane serinin ilk oyunu Blood Omen: Legacy of Kain, 1996 yılında Crystal Dynamics tarafından yayınlandı.” mesajını verdi.

Bundan hemen bir gün sonra ise Joanna Wolska tarafından tasarlanan bir görseli paylaşan stüdyo, “Raziel. Sen değerlisin.” notunu yazdı. Raziel, 1999’da çıkan Legacy of Kain: Soul Reaver‘ın ana karakteriydi ve bunun devam oyununda da yer almış, daha sonradan serinin 2003’te son oyunu Legacy of Kain: Defiance’ta Kain’ın yanı sıra oynanabilir bir karakter olarak geri dönmüştü.

Üçüncü ve son tweet ise 20 Ekim’de geldi. Raziel karakterinin bir görselinin yer aldığı gönderide Crystal Dynamics, “Ben Raziel, kumandanların ilki. İmparatorluk’un şafağında Kain ve kardeşlerimin yanında durdum.” alıntısını paylaştı.

Tüm bunlar, Crystal Dynamics’in Legacy of Kain serisi için yeni bir proje üzerinde çalıştığının kesin kanıtı değil ancak perde arkasında bir şeyler döndüğünün de bir habercisi diyebiliriz.

Öte yandan, Square Enix’in Marvel ile yaptığı anlaşma doğrultusunda, bu firmaya bağlı olan Crystal Dynamics ve Eidos Montreal stüdyoları Marvel için “Avengers” adlı bir oyun projesi üzerinde çalışıyorlar. Bu birlikteliğin ise uzun süreli olması hedefleniyor, yani daha çok Marvel oyunu göreceğimiz kesin.

İLGİLİ HABER – Sqaure Enix ve Marvel, The Avengers projesi ile başlayan ortaklıklarını duyurdu

Buna ek olarak, daha önceden sızdırılan Shadow of the Tomb Raider ile Tomb Raider serisinin de devam etmesi çok yüksek bir olasılık. Özetle, Crystal Dynamics halihazırdaki diğer projeleri nedeniyle oldukça yoğun bir dönem geçiriyor. Sonuç olarak, yeni Legacy of Kain oyunu veya serinin reboot ile tekrar karşımıza çıkması yakın bir zamanda pek mümkün değil fakat yine de stüdyonun böyle şeyler paylaşması arka planda bir şeylere hazırlık yapıldığını işaret ediyor.

İLGİLİ HABER – Söylenti: ‘Shadow of the Tomb Raider’ adında yeni bir Tomb Raider oyunu geliyor!

Legacy of Kain serisinin en yeni oyunu olarak Legacy of Kain: Defiance, 2003 senesinde PC, PlayStation 2 ve şu anda üretimi olmayan Xbox için çıkış yapmıştı.

Siz ne düşünüyorsunuz, sizce yeni Legacy of Kain oyunu gelir mi veya Tomb Raider’da olduğu gibi bir reboot görebilir miyiz?

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version