Ana Sayfa Oyun Haberleri CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 ‘tekrar ertelenmeyecek’ diyor

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 ‘tekrar ertelenmeyecek’ diyor

Chippin' in

Şu ana kadar iki kez ertelenen Cyberpunk 2077, görünüşe göre tekrardan bir erteleme yaşamayacak.

Geliştirici firma CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin tekrar ertelenmeyeceğini üstü kapalı bir şekilde doğruladı. VG247’de yer alan habere göre, şirketin 2020 mali takviminin ilk yarısına ilişkin videoda konuşan CFO (Mali İşler Başkanı) Piotr Nielubowicz, “Biz bu formatta bir sonraki kez karşınıza çıktığımızda, Cyberpunk 2077 halihazırda çıkış yapmış olacak” dedi.

CD Projekt Red, bu tip videoları her bir mali çeyreğin ardından birer kez ve mali takvim içerisinde 6 aylık dönemlerle iki kez yayınlıyor. Bu nedenle bir sonraki videonun Aralık ayında yayınlanması gerekiyor ki bu, Nielubowicz’in de söylediği gibi Cyberpunk 2077’nin çıkışından sonra demek oluyor. Zira, iki ertelemenin ardından Cyberpunk 2077’nin mevcut çıkış tarihi 19 Kasım 2020 olarak duyurulmuştu.

Cyberpunk 2077 herhangi yeni bir ertelemenin olmaması halinde 19 Kasım’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. PS5 ve Xbox Series X piyasaya sürüldüğünde, oyuna sahip olanlar bu konsollar üzerinde de ücretsiz olarak oynayabilecek. Yeni nesil konsollara özel teknik iyileştirmeler ücretsiz güncelleme ile 2021’de gelecek.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version