Ana Sayfa Haber Call of Duty: Black Ops 3 Wii U için de gelebilir

Call of Duty: Black Ops 3 Wii U için de gelebilir

Activision, Call of Duty: Black Ops 3 Wii U sürümünün sinyallerini vermiş olabilir.

Call of Duty serisinin yayıncısı Activision, CoD serisinin yeni oyunu olan Call of Duty: Black Ops için Nintendo Wii U sürümünün gelebileceğini belirtti. Resmi Activision Support Twitter hesabından soruları cevaplayan şirket, Nintendo ID’lere Call of Duty websitesi üzerinden bağlanılabildiğini belirten yazı üzerine, olası bir Call of Duty: Black Ops 3 Wii U sürümü hakkında cevap verdi.

 

6 Kasım 2015’te çıkış yapacak olan Call of Duty: Black Ops 3, belki de Wii U için geliştiriliyor olabilir ve bu tweet, ilerleyen günlerde yapılacak olan bir duyurunun habercisi de olabilir. Call of Duty: Black Ops 3, şu ana kadarXbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için duyuruldu. Eğer Call of Duty: Black Ops 3 Wii U sürümü gerçek olursa, bu seride bir ilk olmayacak çünkü 2012 yılında çıkış yapan Call of Duty: Black Ops 2, Nintendo Wii U platformu için de piyasaya sürülmüştü.

Call of Duty: Black Ops 3, geçtiğimiz ay (Nisan 2015) Activision tarafından duyurulmuştu. Oyun, Treyarch stüdyosu tarafından geliştiriliyor. Bu stüdyo, ayrıca Black Ops serisini ve zombi modunu geliştiren şirket. Call of Duty: Black Ops 3, seride ilk defa kadın karakterle oynama fırsatı verecek ve 4 kişiye kadar co-op olarak senaryo modunu bitirme özelliği sunacak. Oyun hakkında daha fazla bilgi için sizi yazımıza davet ediyorum.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version