Ana Sayfa Oyun Haberleri Brad McQuaid’in Yeni MMORPG’si Pantheon: Rise of the Fallen

Brad McQuaid’in Yeni MMORPG’si Pantheon: Rise of the Fallen

EverQuest’in tasarımcısı; Sigil Games’in ortak kurucusu ve Vanguard: Saga of Heroes’un geliştiricisi Brad McQuaid, Pantheon: Rise of the Fallen adlı yeni bir MMORPG oyunu üzerinde çalışmalara başladı.

EverQuest ve Vanguard: Saga of Heroes gibi başarılı oyunlarda görev almış olan Brad McQuaid, resmi Twitter hesabından yaptığı duyuru ile yeni oyunu Pantheon: Rise of the Fallen üzerinde çalıştığını duyurdu. Yeni MMORPG oyununun Kickstarter projesi olduğunu belirtti. Geçtiğimiz Kasım ayında Pantheon: Rise of the Fallen adlı oyuna Sony Online Entertainment tarafından bir domain kaydı alınmıştı. Sony Online Entertainment(SOE) 2007 yılında Sigil Games’i satın aldıktan sonra McQuaid EverQuest üzerinde çalıştığını duyurdu. Sürece bu açıdan bakıldığında yeni oyunun da SOE tarafında barındırılması mantıklı bir tutum oluyor.

Pantheon: Rise of the Fall için oluşturulmuş bir site de mevcut ve bu sitede oyun hakkında zaten daha önceden bilinen detaylara yer veriliyor. Pantheon: Rise of the Fall sitesine ulaşmak için tıklayınız. Pantheon: Rise of the Fallen’ın Kickstarter proje kampı ay sonu başlayacak.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version