Ana Sayfa Oyun Haberleri Bluepoint Games yeni bir remake daha yapıyor

Bluepoint Games yeni bir remake daha yapıyor

Demon's Souls?

Shadow of the Colossus Remake | Bluepoint Games

Shadow of the Colossus‘u yeniden canlandıran Bluepoint Games yeni bir remake projesine daha başladığını açıkladı.

Bluepoint stüdyosu, pek çok otoriteye göre, Shadow of the Colossus Remake ile bu zamana kadar yapılmış en iyi yeniden yapım oyunu sundu. Ancak yapımcı ekip görünüşe göre  bununla yetinmiyor.

Eurogamer‘a bağlı Digital Foundry, Bluepoint ile bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda, stüdyonun başkanı ve yardımcı kurucusu Marco Thrush, Bluepoint’in sıradaki yeniden yapım projesine başladığını açıkladı:

“Başka bir remake daha yapıyoruz. Sıradaki hedefimiz, görsel tasarımı geliştirmek, oyun motorunu daha iyi hale getirmek, sanatçılarımız için iş akışını iyileştirmek, yaptığımız işin sanat tarafını biraz daha büyütmek. Böylece sıradaki projenin altında kalkabiliriz, zira bu seferki biraz daha geniş çaplı.”

İLGİLİ YAZI – Shadow of the Colossus inceleme

Marco Thrush’ın açıklamasına göre yeni remake oyun projesi Shadow of the Colossus’dan daha zorlu olacağa benziyor. Bu açıklamaların ardından doğal olarak pek çok iddia ortaya atılmaya başladı. Oyuncu topluluğunun en çok beklediği remake projesi ise Demon’s Souls.  Ancak henüz oyunun ne olacağı yönünde bir bilgi yok, hatta yine PlayStation 4‘e özel bir proje çıkıp çıkmayacağını da bilmiyoruz.

Thrush bununla ilgili olarak, “Sıradaki projemiz için oldukça heyecanlıyız ve bunun ne olduğunu öğrendiğiniz de sizin de heyecan duyacağınızı düşünüyoruz.” diyor.

Bluepoint Games’in en yeni projesi PS4’e özel olarak hazırlanan Shadow of the Colossus Remake idi ve bu oyun 6 Şubat 2018’de çıkış yapmıştı. Oyunun Metacritic ortalaması ise 92 puan.

İLGİLİ HABER – Shadow of the Colossus inceleme puanları ile şaşırtmadı

İLGİLİ HABER – Shadow of the Colossus satışları ilk haftadan rekor kırdı

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version