Bethesda’dan sonra Borderlands’in yapımcısı da yeni bir stüdyo açtı

Borderlands serisinin yapımcı firması Gearbox Software de Bethesda gibi Kanada'da yeni bir ofis açtı.

Kanada’da genişleme planları yapan sadece Fallout 4‘ün geliştiricisi Bethesda değil. Bethesda’nın ardından, Borderlands ve Battleborn gibi oyunların yapımcı firması Gearbox Software de Kanada’da yeni bir stüdyo açtı. Texas merkezli bağımsız bir stüdyo olan Gearbox, Bethesda gibi Quebec kentinde Gearbox Studio Quebec adını taşıyan yeni bir ofis kurdu.

Stüdyonun amacı, “Gearbox Software’in misyonunu yükseltmek.” Bu bağlamda, yeni stüdyosunda çalışacak geliştiricilerin arayışına giren Gearbox, 2016 yılı için “tamamen AAA kapasiteye sahip” bir oyun geliştirmeyi düşünüyor.

Gearbox Studio Quebec’e Sebastien Caisse liderlik edecek. Daha önceden Quebeco Media ve Squeeze Animation’da görev yapan Caisse’e daha önceden Activision‘da görsel yönetmen olarak çalışan; Skylanders, Spider-Man ve World of Warcraft oyunlarının yapımında görev alan Pierre-Andre Dery, Gearbox’un Kanada ofisini yönetmede yardımcı olacak.

Gearbox Quebec stüdyosunun kesin olarak hangi oyun üzerinde çalıştığı henüz belirtilmese de, bu yılın başlarında yeni bir Brothers in Arms ve Duke Nukem oyunlarının yapım aşamasında olduğu ortaya çıkmıştı.

Gearbox’un sıradaki büyük oyunu ise Battleborn. 2016’nın Mayıs ayında konsollara ve PC platformuna çıkış yapacak olan Battleborn’a ek olarak, Borderlands 3‘ün de geliştirme sürecine devam ediliyor.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version