Ana Sayfa Haber Bard’s Gold, Yeni Nesil Konsollara Çıkan İlk Yerli Oyun Olmaya Hazırlanıyor

Bard’s Gold, Yeni Nesil Konsollara Çıkan İlk Yerli Oyun Olmaya Hazırlanıyor

As bayrakları as.

Bard’s Gold, 14 Ağustos 2015’te Erdem Şen‘in uzun yıllar tek başına verdiği emekler sonucunda Steam platformuna çıkışını gerçekleştirmişti. Oyunun çıkışından neredeyse bir yıl sonra ise Türk oyun tarihinde bir ilke imza atıldı: Bard’s Gold; PlayStation 4, Xbox One ve PS Vita platformlarına 17 Haziran 2016‘da çıkış yapacak. Böylece Bard’s Gold yeni nesil konsollara çıkan ilk yerli oyun olacak.

PREVIEW_SCREENSHOT3_488577

90’ların özlenen platform yapısını bize sunan oyun, rol yapma ögeleri içeriyor ve “rogue-like” mantığını benimsiyor. O senelerde yaşadığımız oyunların sihirli dünyasını, saatlerce ekrana baktığımız ve bölüm sonu canavarını geçmek için defalarca uğraştığımız keyifli zamanları geri getirmeye amaçlıyor. Birçok sır ve sürpriz ögeler keşfedilmek için oyuncuları bekliyor. 4.99 dolar fiyat etiketiyle yeni nesil konsollarda boy gösterecek oyun, oldukça uygun fiyata bol eğlence sunuyor. Ayrıca oyun tabii ki Türkçe dil desteğiyle geliyor.

Oyunun çevrim içi mağazalarda boy göstermesini merakla bekliyoruz. Ayrıca Sony’nin oyunla ilgili yayımladığı yazıya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version