Ana Sayfa Oyun Haberleri Assassin’s Creed Valhalla duyuruldu, ilk fragman yarın yayınlanacak

Assassin’s Creed Valhalla duyuruldu, ilk fragman yarın yayınlanacak

Vikings!

BossLogic'in 8 saatlik yayında çizdiği Assassin's Creed Valhalla konsept tasarımı

Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu ortaya çıktı. Assassin’s Creed Valhalla adını taşıyan oyunun ilk fragmanı yarın yayınlanacak.

8 saat süren canlı yayında BossLogic’in yeni Assassin’s Creed’in konsept tasarımını çizmesinin ardından Assassin’s Creed Valhalla duyuruldu. Oyunun ilk fragmanı sinematik olacak ve 30 Nisan’da (yarın) Türkiye saati ile 18:00’da yayınlanacak.

Çizilen konsept tasarımına ve oyunun adına bakılırsa, İskandinav mitolojisi ve Vikingler konu edilecek. Ayrıca çizilen görsele göre, oyunda gemi savaşları ve şehir istila etme önemli bir yer tutacak gibi gözüküyor.

Bloomberg’dan deneyimli gazeteci Jason Schreier ise Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, yarınki fragmanın ardından haftaya oyunun oynanış görüntülerinin yayınlanacağını ima etti.

Oyunun ne zaman ve hangi platformlara çıkış yapacağı henüz açıklanmış değil ancak yarınki fragmanla beraber belli olması bekleniyor.

AC Valhalla için çizilen görselin hızlandırılmış videosu:

SÖYLENTİ: PlayStation 5 ilk senesinde az sayıda üretilecek

1 Yorum

  1. Zerre kadar heyecanlandırmıyor.Dünyanın en büyük oyun şirketlerinden bir tanesi,kendi zihinlerindeki medeniyet algısından halen kurtulamadılar.Fransız ihtilali,Amerikan özgürlük savaşları gibi konuları oyunlarında yer ettiler lakin dünyanın en köklü ve sarsıcı tarihlerine sahip ırk ve uygarlıklara zerre kadar değer verip oyuna dökmeyi önemsemiyorlar.

    Reveleations hezimetini hatırlarsınız.Koskoca Osmanlı Devletini eksik ve bölük pörçük değerlendirip oyuna yansıtışları belliydi.İstanbul bile o kadar küçük ve kapalı yapılmıştı ki şehir bunaltıyordu insanı.
    Bütün oyun sektörleri böyle yapıyor aslında.Nedir bu Türk medeniyeti düşmanlığı anlam veremiyorum.
    Acaba bu Ubisoft’un Selçuklu İmparatorluğundaki ulak görevi giydirlmiş,hükümdarın suikastçi casuslarından haberi yok mu ?
    Türk İmparatorluklarının teşkilat ve dünya devlet-savaş düzenine yön vermiş düzeyde olduklarını bilmiyorlar mı ?

    Evet yüksek medeniyet sahibi Roma imparatorluğunu,Astronominin tavan yaptığı Mısır medeniyetini oyunlarınıza konu edinmeyi biliyorsunuz.Ama öte tarafta dünya tarihini uluslararası çapta yazmış Türk-İslam uygarlıkları,Fars mitolojisi,Arap mitolojosi,ve nitekim çok değişik kültürler,bir oyundan fazlası olabilecek şeylerimiz var.Yapmıyorlar,satılmamasından korktukları için değil,(çokça satılır,hatta daha fazla hepsinden)
    sadece içlerinde besledikleri zehirli önyargı buna sebep.
    Neymiş yok ragnarok yok şu bu.Viking savaşçılarını ikiye katlayacak savaşçılarımız olduğunun farkında değil mi bunlar ? Viking tarihide süslenmiş şişirilmiş bir balondur.
    Yaptıklarının katlarca zor olan işleri bizim göçebe atalarımız at üzerinde dünyaya medeniyet öğrete öğrete yaptılar.Devlet ve Yönetim konusunda Avrupa örneği Roma imparatorluğunu Avrupa Hun Türkleri’nin at üzerinde nasıl ezdiğini görmüyorlar mı ?

    Velhasıl,Umarım bu konuların üzerine gidebiliriz.Yoksa kendi şişirilmiş ve sömürge olmaktan öteye gidemeyen tarihlerini inove edip bizlere yedirmeye,üstelik üstünden para kazanmaya devam edecekler.

    saygılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version